Felhívás!

Klausenburg Retro Racing

Klausenburg Retro Racing

A nagysikerű Klausenburg Retro Racing idén másodszor érkezik Kézdivásárhelyre. A retró autók bemutatójára és versenyére június 22–23-án kerül sor a Skat-Kart kartingpályán, előtte parádés megnyitóval startol el a rendezvény a Gábor Áron térről.

A kolozsvári szervezésű verseny immár hetedik alkalommal áll össze, idén volt téli, illetve aradi kiadása is. Az itteni autós rendezvény támogatását – többek között – Kézdivásárhely önkormányzata vállalta.
Tavaly, az ünnepélyes start keretében megcsodálhattuk a retro ékszereket, a versenyre több helyi régiautó-tulajdonos is benevezett. A rendezvény egyedülálló élményt kínál az autóversenyek szerelmeseinek, ám azoknak is, akik esetleg csak a régi autókat szeretnék megnézni.
Az ünnepélyes megnyitót június 22-én, pénteken 18 órai kezdettel tartják a Gábor Áron téren a versenyzők felvonulásával és bemutatkozásával. Másnap a Skat-Kart pályán izgalmas futamok várhatók: 9 és 18 óra között több fordulóban, összesen öt kategória régi autói mérik össze a lóerőket. A díjkiosztó 18 óra után esedékes.
Aki a verseny tavalyi kiadásán részt vett, az tudja, a Klausenburg Retro Racing futamain többszörös országos ralibajnokok is megfordulnak, valamint olyan autótulajdonosok, akiknek járműve több mint 30 éves. A részletes programot hamarosan közöljük, addig is további információkat a szervező Klausenburg Retro Racing honlapján (www.klausenburgretro.ro) találnak. <<

Hozzászólások