FortyogHÓ Feszt

FortyogHÓ Feszt

Február 11-én a Fortyogófürdő havas tája diáknapokról jól ismert fiatalokkal lesz tele, hiszen első alkalommal szervez téli diákrendezvényt a Kézdivásárhelyi Ifjúsági Szervezet. A FortyogHÓ Feszt névre keresztelt esemény, a Kézdivásárhelyi Diáknapok társrendezvényeként a hideg évszakban is mozgásba hozza a céhes város középiskolásait. Aki már részt vett a Kézdivásárhelyi Diáknapokon, az tudja, hogy egy igazán színes kavalkád, rengeteg szórakozással, régi és új baráttal, fantasztikus hangulattal. Aki még nem vett részt, annak most itt a kínálkozó lehetőség. A szervezők ígérik, színes programból nem lesz hiány, hiszen kíváncsiak a csapatok kreativitására, ügyességére, gyorsaságára.

„Ha Diáknapokról beszélünk, mindenki napsütésre, melegre, itt-ott feltűnő csapatokba verődött, színes pólót viselő fiatalokra gondol. Ám számunkra fontos, hogy egész évben minőségi szórakoztatást biztosítsunk a kézdivásárhelyi fiatalok számára, összekovácsoljuk az itt élő ifjúságot, így jött egy egynapos téli rendezvény ötlete. Valami újat és különlegeset szeretnénk nyújtani a diákoknak, amelyből remélhetőleg hagyomány teremtődik. A Diáknapokon megszokott jó hangulat nem maradhat el, #lészenszórakozás. Ügyességi és szórakoztató programokat tervezünk a résztvevők számára, bízunk benne, hogy az időjárás is támogat minket és #lészenhó is… Viszont úgy szervezzük, hogy az időjárás ne szeghesse kedvünk, és ne húzza át a terveink” – nyilatkozta Szöllősi Tamás főszervező.

A rendezvényre Kézdivásárhelyen tanuló 9-12. osztályos diákcsapatokat várnak (5-7 fő), hogy együtt szórakozzanak a havas mulatságon. Jelentkezési határidő: február 5., 23:59. A regisztrációs űrlap elérhető a Kézdivásárhelyi Diáknapok Facebook-oldalon (www.facebook.com/diaknapok.kezdivasarhely). A rendezvény szervezője a Kézdivásárhelyi Ifjúsági Szervezet, partnerei Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala, Vigadó Művelődési Ház, Háromszéki Ifjúsági Tanács (HÁRIT), Kovászna Megyei Középiskolások Szövetsége (KOVAKÖ), Magyar Ifjúsági Értekezlet (MIÉRT).

Hozzászólások