Felhívás!

Forgalomkorlátozás

A közelgő március 15-i ünnepség okán március 14-én, csütörtökön este 20 óra után forgalomkorlátozásra kell számítani a Gábor Áron téren. A helyi rendőrség munkatársai megkezdik a főtér autómentesítését, hogy a március 15-i rendezvényre szabaddá váljon a központi rész.

Csütörtök este már lezárják a főtéri parkolókat, valamint az utakat a Gábor Áron utca és a posta kereszteződésénél, de a Függetlenség, a Mester és az Apafi utcákban is. Március 15-én, péntek reggel 7 órától a közlekedés elől lezárják a főtérre bevezető utakat is, így a Purczel, Bem József, Wesselényi Miklós, Szacsvai János, Vasút és Béke utcákban (a Szőcs József utcától) csak gyalogszerrel lehet közlekedni.

Az önkormányzat felhívja az említett utcákban lakók figyelmét, hogy amennyiben lehetőségük van rá, autójukat ne hagyják az út szélén vagy a kapu előtt, ugyanis pénteken ezeken az útvonalakon történik majd a szekerek felvonulása. Továbbá kérik a főtéren lakókat, hogy járműveiket csütörtök délutántól péntek délutánig vigyék el a főtérről.

A forgalomkorlátozás március 15-én 14 óráig érvényes. Az esetleges kellemetlenségekért az önkormányzat elnézést kér, a lakók megértését köszöni!

Hozzászólások