Felhívás!

Ezt is megértük!

Ezt is megértük!

Egy hete zajlik a munka a Vasút utcában Kézdivásárhelyen, a Bertis áruház és a villanyrendőr által behatárolt szakaszon. Némi földmunka és a járdák elkészítése után az aszfaltozás következik.
Jelenleg le van zárva ez a mintegy százméteres szakasz, ugyanis jelentős munkálatokat kell elvégezni az aszfaltozás előtt. Bokor Tibor polgármester érdeklődésünkre elmondta: a munkálat előtt néhány fát sajnos ki kellett vágni – ezért lapunkon keresztül is a természetbarátok megértését kéri. A város egyik szégyenfoltjának tartott úton esővízcsatornákat kell lefektetni, mivel azon a részen soha nem volt – tájékoztatott az elöljáró.
A következő munkapont a város Szentkatolna felőli kijáratánál lesz, onnan kezdi meg az út hátralevő részének a felújítását az országúttal való kereszteződés felé haladva. Ezzel párhuzamosan a Vágóhíd utcában is zajlanak a munkálatok, a polgármester azt reméli, két héten belül aszfaltréteg kerül egészen a vasútig tartó szakaszra (a munkálat második részét onnan kell majd megkezdeni).
A felújítási projektben az egyik leghosszabb kézdivásárhelyi utca – a Molnár Józsiás – is szerepel, de az elöljáró addig nem ad munkakezdési engedélyt, amíg a többi részen nem fejezik be a felújítást. Annál is inkább, mert jelezték, azon a részen is esedékes a gázvezeték cseréje. <<

Hozzászólások