Felhívás!

Évzáró túra

Évzáró túra

Nyolcadik évzáró kirándulásához érkezett a Járjuk be Erdővidéket! honismereti túrasorozat. Az idei utolsó, egyébként pedig sorrendben a kilencvenharmadik túrára december 16-án, szombaton kerítenek sort, úti cél a Bükkfej-tető (819 m) a Baróti-hegységben. Túravezető: Lőrincz Sándor.

 

Gyülekező 9 órakor a baróti református templom előtt, ahonnan a Mórik tanya és Köpecbánya felé haladva jutnak ki a túrázók a Bükkfej-tetőre. Innen a Szálastetőt és a Papferedőt érintve, a Kükücskén keresztül érkeznek vissza Barótra.

A túra gyalogos részének becsült hossza 13 km. Minden korosztály képviselőit szeretettel várják, de a túrákon a 14 éven aluli kiskorúak csak felnőtt kísérő társaságában vehetnek részt.

A túrasorozat hagyományaihoz híven, a Barótra való visszaérkezést követően, 16 órától a kirándulók évzáró rendezvényt tartanak a Party Pub vendéglőben (tea, kalács, egyfogásos estebéd 15 lej értékben), ahová minden eddigi, illetve ezután hozzájuk csatlakozni szándékozó túrázót szeretettel várnak. Az érdekelteket kérik, hogy a rendezvényen való részvételi szándékukat legkésőbb pénteken délig jelezzék Demeter Zoltánnál (0746 089 140).

Hozzászólások