Felhívás!

A Szász család a legpörgősebb

A Szász család a legpörgősebb

Első alkalommal szerveztek családi vetélkedőt a KSE-napok keretében Kézdivásárhelyen Pörög a család! címmel. A többfordulós vetélkedő célja a kézdiszéki családok összekovácsolása volt egy összetett program keretében, amely egyaránt fektetett hangsúlyt a szórakozásra, valamint a mozgásra, különböző sportágak játékos megismerésére, végrehajtására és annak megoldására is.

A kézdivásárhelyi önkormányzat, valamint a Zöld Nap Egyesület közös vetélkedőjén kilenc család vett részt (41 személy), akik az esős-borongós időjárás ellenére sikeresen végrehajtották a város több pontján megtalálható feladatokat. A családok nyolc állomást kellett megkeressenek, majd az ott található feladatokat időre megoldják. A feladatokban volt társasjáték, zsákban ugrás, talicskatolás, kosárra dobás, biciklikerék pumpálás, kvíz és sütievés is. A vetélkedő végén, a mért idő alapján pontokat (KSE korongokat) gyűjtöttek, melyek összessége adta a vetélkedő végeredményét.

Így első helyezést ért el a Szászék nevű csapat, akik wellness/élménypark-belépőt nyertek 300 lej értékben a Bálványos Resort felajánlásából, valamint egy tortát a Süti Éden jóvoltából. Második helyezést ért el a Berde és Csiszár Company, akik egyéves belépőt nyertek minden családi programra a Vigadó Művelődési Házba, ugyanakkor a család napi belépővel gazdagodott az oltszemi Mikó-kastélyban megszervezendő diMANSIONS – Hit Music Festivalra. A harmadik díjat fej-fej mellett a Fürge (Fábián család), valamint a PéCsi (Pénzes-Csiszár) csapat tudhatta magáénak, akik egy-egy féléves belépőt nyertek minden családi programra a Vigadó Művelődési Házba.

Hozzászólások