Felhívás!

Véglegesen megszünteti sepsiszentgyörgyi gyárát a Masterplast

Véglegesen megszünteti sepsiszentgyörgyi gyárát a Masterplast Gazdaság
A Masterplast Nyrt. véglegesen megszünteti sepsiszentgyörgyi gyártási tevékenységét – tette közzé a társaság hétfőn, a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.
 
A társaság a közlemény szerint megvizsgálta romániai, sepsiszentgyörgyi telephelyén a 2017 végével ideiglenesen felfüggesztett polisztirol gyártás újraindításának lehetőségét, de azt továbbra sem találta gazdaságosnak, ezért a termelés végleges beszüntetéséről döntött. A menedzsment megkezdte a telephely és a gyártóeszközök további hasznosítását.
 
Az 1997-ben alapított Masterplast-csoport a közép-kelet-európai régió egyik vezető építőanyag gyártó és forgalmazó vállalata. A társaság az első fél évben a konszolidált IFRS adatok szerint 1,706 millió euró adózott nyereséget ért el 45,632 millió euró árbevétel mellett, míg 2017 első fél évében 41,669 millió euró árbevétel mellett 874 ezer euró adózott nyereséget.
 
(MTI)
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2018. október 31., 9:15
    ÉRTÉKELÉS: 0

    Micsoda hír! A tavaly decemberben, karácsony előtt az volt az ajándék az alkalmazottaknak, hogy egyik napról a másikra bezárták a céget. Még annyi jóérzés sem volt bennük, hogy várjanak legalább az ünnepek elteltéig, s utána mondják meg vagy szóljanak idejében, hogy legyen idejük az embereknek munkahely után nézni.