Hirdetés
Hirdetés

Szakértő: minél fiatalabb korban érdemes életbiztosítást kötni

Szakértő: minél fiatalabb korban érdemes életbiztosítást kötni Gazdaság

Minél fiatalabb korban, jobb egészségi állapotban érdemes az életbiztosítást megkötni – mondta Dobó Zsanett biztosítási és pénzügyi tanácsadó szombat reggel az M1 aktuális csatornán.

Hirdetés
Hirdetés

Nálunk általában a pályaválasztás, az ingatlanhoz jutás vagy a gyermekvállalás után kezdenek az emberek életbiztosításon gondolkodni, míg más országokban már az újszülöttnek is ilyen biztosítást kötnek – hívta fel a figyelmet.

Azért is érdemes fiatal korban megkötni az életbiztosítást, mert akkor sokkal kedvezőbb áron szélesebb körű szolgáltatáshoz lehet jutni – fűzte hozzá.

Az életbiztosítások területén két fontos megtakarítási irány van: a nyugdíj-megtakarítás és a szabadon, az adott élethelyzethez igazított felhasználás.

(MTI)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2019. október 6., 9:24
  ÉRTÉKELÉS: 6

  A fiatalnak sokszor központi wc re sincs pénze! Középkorúak többen kötnénk, viszont ha az ember elolvassa az apró betűs részt is rájön, h szinte semmire nem fog fizetni a biztosító!!!😑

 • User
  Dátum: 2019. október 6., 18:39
  ÉRTÉKELÉS: 1

  Ha az 1 napos gyereknek kötünk ok! 1 felnőtt ha köt és 1 olyan betegségért kér kártérítést amiért gyerekkorában gyógyszert!írtak fel, lőttek a kártérítésnek!