Felhívás!

Ne vásároljunk többet a kelleténél!

Ne vásároljunk többet a kelleténél! Gazdaság

Felhívja a vásárlók figyelmét a nagy bevásárló hálózatok országos egyesülete (AMRCR), hogy senki ne vásároljon többet, mint amire tényleg szüksége van. Hozzáteszik: elegendő élelmiszer-készlettel rendelkeznek. 

Az egyesület közleményében megértését fejezi ki amiatt,  hogy sokan aggódnak a koronavírus- járvány okozta rendelkezések miatt, de biztosítanak mindenki arról, hogy mindent megtesznek annak érdekében, hogy a vásárlók és családjaik hozzájussanak a megfelelő alap-élelmiszerekhez. Mint írták,  szorosan együttműködnek a román hatóságokkal, valamint a beszállítóikkal és a logisztikai partnereikkel is azon dolgoznak, hogy az üzletekben biztosítani tudják az áruellátást mindenki számára.

Ugyanakkor, köszönik alkalmazottainak az erőfeszítő munkát, és bizalmukat fejezik ki, hogy közös erőfeszítéssel le lehet majd küzdeni ezt a helyzetet.  A  vásárlóikat  arra kérik: legyenek óvatosak és fontolják meg, hogy miből és mennyit vásárolnak, kérik, hogy gondoljanak másokra is. 

(digi24)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2020. március 16., 21:17
  ÉRTÉKELÉS: 3

  Hát ők is gondolnak ránk, azért drágult meg minden az elmúlt napokban és bizonyára még fognak drágulni.
  Gondol ránk a “tisztes” Bíztosító is, ezért nem működik a rendszer már több mint egy hete, krónikus betegek fohászkodva állnak órákat sorba, család orvosok reménykednek talán dolgozhatnak is emberi körülmények között, de nem miért is működne, így lehet spórolni.Ami a legjobban zavar az, hogy nem zavar sem minisztert, egyáltalán ha tud róla, egy politikus sem tiltakozott, háborgott, az orvosok beletörődnek, a beteg beletörődik ,szinte azt írtam beledöglik, bocsánat a rossz gondolatért de valahogy az az érzésem le sem bagózzák az egészet!

 • User
  Dátum: 2020. március 17., 15:51
  ÉRTÉKELÉS: 9

  Mit fognak csinálni 50-50 kg vagy még több liszttel,cukorral 20-30 liter olajjal 40 kg laskával konzervekkel…mondjuk egy fél év múlva?

  • User
   Dátum: 2020. március 17., 18:34
   ÉRTÉKELÉS: -1

   Kidobják. 1-2 hétre való ennivaló rendben van, de nem kell túlzásokba esni. De az ember már csak ilyen, elég Ausztráliát megnézni. Mindenki rajtuk röhög, mégse hagyják abba, sőt mások is követik.