Felhívás!

Nagy elSzámolás

Nagy elSzámolás Gazdaság

Nagy elSzámolás néven első alkalommal szerveznek értékes díjakkal kecsegtető könyvelési versenyt háromszéki középiskolásoknak és egyetemistáknak.

Az elméleti és gyakorlati könyvvitel, valamint logikai feladatból álló viadal nyertesei választhatnak laptop vagy iPhone közül, illetve felvételt nyernek a sepsiszentgyörgyi Cont-Exp könyvviteli és adótanácsadó vállalkozás gyakornoki programjába, emellett szakkönyveket nyerhetnek és 50%-os kedvezményt kapnak a Junior Business Club idei gazdasági műhelytáborába – sorolta Debreczeni János. A sepsiszentgyörgyi könyvviteli és adószakértő szerint a Könyvszakértők és Mérlegképes Könyvelők Testületével (CECCAR), a Babeş-Bolyai Tudományegyetem sepsiszentgyörgyi tagozatával és a Berde Áron Közgazdasági Szakközépiskolával együttműködésben szervezett verseny célja, hogy feltérképezzék a tehetséges diákokat, képezzék és munkahelyet kínáljanak számukra, ezáltal itthon tartva őket.

A háromszéki lakhelyű vagy valamely Kovászna megyei oktatási intézményben tanuló középiskolás diákok és egyetemisták április 26-ig nevezhetnek be a versenybe annak Facebook-eseményén, illetve a sepsiszentgyörgyi Berde Áron Gazdasági Szaklíceumban vagy a BBTE sepsiszentgyörgyi székhelyén kihelyezett plakátokon lévő QR-kód beolvasásával. A versenyt április 28-án délután tartják középiskolások és egyetemisták számára, mindkét kategóriában 3–3 diákot díjaznak. Debreczeni János rámutatott: a Nagy elSzámolás versennyel a felelős könyvviteli vállalkozást népszerűsítik, hiszen ez a szakma a pontosságról és felelősségvállalásról is szól.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.