Keresik az év fiatal vállalkozóját!

Idén is díjazzák azokat a fiatal háromszéki vállalkozókat, akik munkássága példaértékű a térség gazdasági növekedésében. A Junior Business Club (JBC) és a Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara hatodik alkalommal hirdette meg az Év Fiatal Vállalkozója Díjat, amelynek célja ráirányítani a figyelmet a példamutató fiatal üzletemberekre, mondta el lapunknak Karácsony Zsolt.

A Junior Business Club (JBC) elnöke szerint szeretnék a követendő példák bemutatásával bátorítani, ösztönözni a háromszéki fiatalokat, hogy merjenek vállalkozni. A kezdeményezők november 23-ig várják azon 35 év alatti cégtulajdonosok vagy egyéni vállalkozók jelentkezését, akiknek cége a 2017-es évet nyereséggel zárta. Ajánlásokat is elfogadnak a díjazásra érdemes fiatal vállalkozókról, ezért felkérik mindazokat, akik ismernek olyan fiatal akinek jó eredményei vannak az üzleti életben, ajánlják, hogy lehessen az Év Fiatal Vállalkozója! A megmérettetés szabálya szerint nem jelentkezhetnek, vagy nem jelölhetőek a díjra azok a fiatal vállalkozók, akik az elmúlt 5 éven belül örökölték, vagy részvényesek, tulajdonosok lettek több mint 5 éve működő cégben.
Háromszéken kialakulóban van egy fiatalokból álló vállalkozói közösség, amely a Junior Business Club vonzásterében igyekszik megvalósítani önmagát. A díjra november 23-ig a ccicov@ccicov.com vagy a juniorbusinessclub@yahoo.com címeken várják az érintettek jelentkezését, vagy ugyanitt lehet ajánlani díjazásra érdemes fiatal vállalkozót. A Junior Business Club és a Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara idén november 30-án az 5. Évszak Panzió rendezvénytermében díjazza az év fiatal vállalkozóját, a Junior Business Club évzáró ünnepsége keretében. <<

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.