Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Jubileumi rendezvény

Jubileumi rendezvény Gazdaság

„Nincsen siker… nélkül” mottóval szervezi idén jubileumi műhelyét a Junior Business Club. A vállalkozó vagy vállalkozással kacérkodó fiatalokat tömörítő sepsiszentgyörgyi egyesület vezetője, Karácsony Zsolt lapunknak elmondta: augusztus 29. és szeptember 1. között zajlik a különböző gazdasági témakörökre épülő szakmai tábor.

Hirdetés
Hirdetés

Céljuk, hogy minél tágasabb célcsoport számára legyenek izgalmasak az előadások és a délutáni csoportos műhelymunkák. Ezekhez a helyszínt idén is a csernátoni Malomkert, a rusztikus, de ugyanakkor modern turisztikai központ biztosítja.

Karácsony Zsolt elmondása szerint az idei gazdasági műhelytáborban tapasztalt és sikeres vállalkozók, szakemberek, tanács­adók, vezetők lesznek a vendégeik, olyan előadókat hívtak meg, akik munkásságuk és pályafutásuk által jó példákkal tudnak szolgálni a fiataloknak. Ott lesz Farkas András stratégiai tanácsadó, a PONT csoport alapítója; Ficz Antal, a Fontium Training & Coaching tulajdonosa; Gheorghiță Raymond utazó, vállalkozó, aktív önkéntes; Rancz Zsolt, a Wameleon Design tulajdonosa; Hadnagy Attila, a Sepsi OSK új ügyvezető igazgatója; Diószegi László, a Diószegi Pékség tulajdonosa és a Sepsi OSK Klub elnöke; illetve Eva Ionescu sminkes és kozmetikus. Az előadók listája a tábor kezdetéig folyamatosan bővül.

A résztvevők, a szórakozás és a kapcsolatépítés mellett, az előadások és a műhelymunkák kapcsán hasznos információkkal és tapasztalatokkal gazdagodhatnak. A színes programok mellett lazításra is alkalmas a tábor, hiszen a csernátoni Malomkert udvarán a dézsa, medence, szauna, relax-sarok és tábortűz, borkóstoló, csillagnézés, Spartan akadályfutó-délután, mézeskalács-készítés és táncház is várja az érdeklődőket. A feltételekről és a regisztrációs díjakról bővebben a www.workshop.juniorbusinessclub.ro weboldalon lehet tájékozódni. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük