Hirdetés
Hirdetés

Ismét működik az IMM Invest Románia platform

Ismét működik az IMM Invest Románia platform Gazdaság

Kedd reggel kilenc órától ismét működik az IMM Invest Románia platform – írja keddi közleményében a Kis- és Középvállalkozások Hitelbiztosításának Országos Alapja (FNGCIMM).

Hirdetés
Hirdetés

A dokumentum szerint az első félórában több mint 6200 felhasználó regisztrált, és 2600-an már véglegesítették a beiratkozási procedúrát.

A FNGCIMM felhívja a figyelmet arra, hogy bár a platform optimális körülmények között működik, előfordulhat, hogy a felhasználónév és a jelszó elfogadására rövidebb ideig várni kell.

Technikai okokból késhetnek az IMM Invest üzenetei abban az esetben, ha a jelentkező a yahoo, vagy a freemail.hu e-mail szolgáltatókat használja, de az alap képviselői szerint ez nem befolyásolja a folyamatot. Ugyanakkor kérik a felhasználókat, ellenőrizzék, hogy a szerver visszajelzései nem kerültek-e a levélszemét mappába.

“Felhívjuk a figyelmet, hogy az alkalmazás megfelelően működik, és fontos, hogy ésszerű válaszidőt biztosítsanak. Nem szükséges a levél többszöri újraküldése” – hangsúlyozzák az FNGCIMM képviselői.

Ugyanakkor arra kérik a felhasználókat, hogy nagy figyelemmel, hibátlanul töltsék ki a jelentkezési lapot és a felelősségnyilatkozatot, ennek érdekében alaposan tanulmányozzák a kitöltési útmutatót. Ha nehézségeik támadnak, a jelentkezők segítséget kérhetnek az imminvest@fngcimm.ro e-mail címen.

Az FNGCIMM nyújtotta garancia a hitel értékének legfeljebb 80%-a lehet, de nem haladhatja meg a 2,5 millió eurót kedvezményezettenként. A garanciát, jóváhagyott finanszírozásra, a partnerfinanszírozó intézmények kérésére adják, a finanszírozó által bemutatott dokumentumok elemzése alapján.

(Agerpres)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük