Felhívás!

Hétfőre virradóan nem működnek a BRD automaitái és nem használhatók a bankkártyái

Hétfőre virradóan nem működnek a BRD automaitái és nem használhatók a bankkártyái Gazdaság

Hétfőre virradóan nem működnek a BRD Group Societe Generale automatái és nem használhatók a bankkártyái – tájékoztat a pénzintézet.

Hétfő 0:00 óra és 6:00 óra között az informatikai rendszer fejlesztése miatt, sem belföldön sem külföldön nem fognak működni a BRD bankkártyái és nem lehet használni a bank pénzkiadó (ATM) és fizető (POS) hálózatának egységeit.

A bank elnézést kér az esetleges kellemetlenségekért és azt ajánlja azoknak az ügyfeleinek, akiknek az adott periódusban várhatóan fizetnivalója lesz, hogy megfelelő összegű készpénzt vegyenek magukhoz.

A BRD Group Societe Generale-nak országszerte 723 bankfiókja működik, összesen 2,4 millió kártyát bocsátott ki, POS-rendszere 27.000, ATM hálózata pedig több mint 1.600 egységből áll. Március végén a bank aktívái 54,4 milliárd lejt tettek ki.

A csoportnak 67 országban 147.000 alkalmazottja és világszerte több mint 31 millió ügyfele van.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
   Dátum: 2019. május 12., 21:58
   ÉRTÉKELÉS: 4

   Persze mindenk brd -s hajnali 3 kor fut az automatához mer ninvs egyy leje sem,hogy vegyen egy kiflit fél ötkor.6 órátol majd működnek a boltok zöme is 6 után mi a gond?Ez.csak azért van ,hogy szálljon.a rémhír ,nem adják ki a nyugdíjamat jaj,jaj ,jaj!Itt a világvége, megmondta.az a bolgár
   baba oarba.

 • User
  Dátum: 2019. május 13., 17:53
  ÉRTÉKELÉS: 1

  A rendszer éjszakai fésülése, vagy frissítési természetesen nem érinti az ügyfelek kiszolgálását. Nagy áldozat terhe se nehezedik rájuk, néhány megfigyelő tudja követni a menetét. Hogy hírt vertek, hogy akadozik a kiszolgálás, és a nyugdíjak se folytak ki az ablakon, azt jelenti, hogy a vészmadarak feltevése igazolódni látszik. Valami bicskatörés lehet a félrefaragásban.