Felhívás!

Bukaresti és Kolozs megyei cégek kínálják a legnagyobb béreket az álláskeresőknek

Bukaresti és Kolozs megyei cégek kínálják a legnagyobb béreket az álláskeresőknek Gazdaság

A bukaresti, illetve Ilfov, Kolozs, Temes és Iaşi megyei cégek kínálják a legnagyobb béreket az álláskeresőknek, 740 és 1378 euró közötti nettó fizetéseket ajánlanak – derül ki a BestJobs pénteken közzétett elemzéséből.

A munkaközvetítő cég online platformján keresztül augusztus 15. és szeptember 15. között 484 ezer személy keresett állást.

A legvonzóbb béreket az IT, az egészségügyi szolgáltatások, a menedzsment, az értékesítés és építőipar területén tevékenykedő bukaresti cégek kínálják az országban, átlagban 957 és 1387 euró közötti nettó összegeket.

A második helyen a Kolozs megyei cégek állnak, amelyek 879 és 1269 euró közötti nettó fizetést ajánlanak, ugyanezekben az ágazatokban. A harmadik helyen lévő Temes megyei vállalkozások az IT, az egészségügyi szolgáltatások, a termelés, a marketing és a mezőgazdaság/állattenyésztés területén kínálnak 851 és 1155 közötti nettó bért.

Augusztus 15. és szeptember 15. között országosan az értékesítés területén felajánlott posztok érdekelték a leginkább az álláskeresőket, 78.153-an pályáztak ilyen munkahelyekre. A második helyen a pénzpiac és a könyvelés (45.472), a harmadikon a menedzsment (42.705) szerepel.

A legtöbb állást ebben az időszakban az Allianz Services, az Orion Innovation, a Bosch Service Solutions, az Ana & Cornel és az Enel hirdette meg.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.