Felhívás!

Világhírű magyar találmány

Világhírű magyar találmány Életmód

Világhírű magyar találmány atyja, Horváth István akadémikus biológus és Sebestény Tamás erdélyi származású, de Bázelban praktizáló professzorok előadását hallgathatta meg az érdeklődő közönség júliusban a Kónya Ádám Művelődési Házban, egy mindenkit érdeklő témáról: jó és rossz koleszterin viszonya, valamint azok szerepe a szív- és érrendszeri betegségek kiváltásában.

 

Végső soron az előadás legfőbb üzenete az volt, hogy van orvossága az említett betegségeknek, amely megelőzésképpen is alkalmazható: a dr. Horváth István által kifejlesztett vakcina.

A 2000-res évekig – bár sok kutatás tárgya volt – nem igazán tudták, mi lehet az ereket elzáró, infarktust, stroke-ot okozó koleszterinplakkok keletkezésének oka. 1980-ig tartotta magát az a hipotézis, hogy a táplálékkal bevitt koleszterin, de aztán kiderült, ez csak 5%-ban befolyásoló tényező. A mai tudás szerint az erek falán képződő ateromák (koleszterindaganatok) oka a koleszterin-anyagcsere felborulása, ennek pedig immunológiai oka van. A Horváth doktor által kifejlesztett vakcinákból kilencet kell vénásan beadni, a betegtől levett, kicentrifugázott, majd egy csak általa ismert összetevővel gazdagított sajátvér-injekció hatására ugyanis megindul a vérben az antikoleszterin-antitest termelődése. A szív- és érrendszeri betegségeket ugyanis ennek az antigénnek az elégtelen termelődése okozza, és ez bekövetkezhet a stressz, a szervezetünkbe bekerülő ártalmas anyagok, fertőzések vagy akár a szájflórában tenyésző anaerob mikrobák hatására.

A koleszterin nélkül nem lenne epesavtermelés, nemihormon-termelődés, sejtmembránépítés. A koleszterinszintet nem lehet csökkenteni, mert nincs olyan enzim, amely lebontaná. A jelenlegi gyógyszeres kezelés sem képes erre, csak meggátolja a képződését, pedig az a már említett okok miatt fontos a szervezetnek. Horváth doktor vakcinája a hasznosulást támogatja, miközben a meglévő lerakódásokat is eltávolítja, a szervezet felhasználja a vérben keringő, a plakkokból felszabaduló rossz koleszterint.

Évente mintegy 15 ezer, szív- és érrendszeri betegségekben idejekorán (45–60 év között) eltávozott ember életét lehetne megmenteni, amennyiben a magyar kormány megengedné a genfi találmányi világkiállításon aranyérmet nyert vakcina beadását, és neki lehetne fogni az ipari gyártásnak, jelenleg ugyanis nem szabad forgalmazni, bár akárki beadathatja magának. Mintegy 20 országban már több ezren önkéntesen beadatták maguknak, és negatív visszajelzés még nem volt.

Németországban sem szabad forgalmazni a vakcinát, de felhasználni igen, ismertette Sebestény Tamás, aki a diagnosztikában, az anamnézis felvételében, a terápiában is egy alternatív utat követ, orvostovábbképző intézetében is. Már több mint 800 embernél alkalmazta a Horváth István által felfedezett vakcinát, mi több, saját magának is már háromszor beadta csupán megelőzési céllal, hiszen „ahány szervrendszerünk van, arra mind tonizáló hatást fejt ki a gyógyszer”, állította.

Nyilván elsősorban az ép, egészségesen működő keringési rendszer képes biztosítani a szervek kellő mennyiségű tápanyaggal, energiával való ellátását. A zsírok nem közellenségek, de jó, ha egy egészséges arányt megtartunk táplálkozásunkban.

A biológiai törvények szerint az embernél az állati eledelnek van prioritása, hiszen az olívaolaj csak 3%-ban szívódik fel, a lazacból, kacsazsírból 70%-os az omega 3 zsírsav felszívódása. A zsír és szénhidrát a halálos kettős – óvott dr. Sebestény, mert az esszenciális aminosavak szükségesek az élethez (azért esszenciálisak), de nincs hasonló státussal bíró szénhidrát, az édesség aláássa a koleszterin-anyagcserét. A megromlott immunegyensúly aztán elindítja az érfalban a burjánzásos szindrómát. És ugyanígy a balesetek, öngyilkosságok, kardiovaszkuláris betegségek, magas vérnyomás, cukorbetegség, rák, oszteoporózis, poliartritisz, degeneratív és autoimmun betegségek kialakulásában is mind tetten érhető az antikoleszterin-antitest csökkent termelődése, illetve a koleszterin-anyagcsere zavara. Az alvászavar az érelmeszesedés, vagyis az agyi vérkeringés romlásának az első jele, és a mozgáshiány, az elektroszmog, az alvás előtti kék fény hatása (vagyis a különböző monitorok bámulása) mind elősegíti ezt.

Az injekció iránt érdeklődők további részletek, illetve alkalmazásának feltételei felől a 0740 314 929-es (hazai) telefonszámon érdeklődhetnek.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.