Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Star Trac – a kardio gépek új dimenziója

Star Trac – a kardio gépek új dimenziója Életmód

A hatékony edzéshez nem elég pusztán az elhatározás. Természetesen enélkül nem is érdemes belefogni az edzőtermi sportba, de legalább ennyire fontos, hogy megtaláljuk azt a fitnesztermet, személyi edzőt, mozgásformát, ami minden alkalommal motivál bennünket és segít abban, hogy a sokszor nehéznek és kimerítőnek vélt edzés örömtelivé és sikeressé váljon. Lényeges az is, hogy olyan eszközökkel és erősítő gépekkel dolgozhassunk, amik nem csak biztonságosak és könnyen kezelhetőek, de használatukkal a kívánt eredményt is elérjük.

Csillagos ötös

Az amerikai fitneszgép gyártó, a Core and Health új generációs kardio gépei a Star Trac fantázianevet kapták. A fantázia a gépek külső és belső kialakításában, illetve sokrétű alkalmazásaiban is nagy szerepet kapott. A Star Trac termékcsalád minden tagja úgy lett megalkotva, hogy azok minden szempontból a felhasználó igényeit és szükségleteit kiszolgálja. Ne csupán segítség legyen az edzésben, hanem partner is! Tegye mindezt úgy, hogy a jelenkori fitneszpiaci kívánalmaknak is eleget tesz. A Star Trac gépek beszélik a XXI. század digitális nyelvét, és emellett a hagyományos fitneszgépek tulajdonságait ötvözik a legújabb technikai újdonságokkal.

Termékek

A Star Trac kardio gépek között találunk már jól ismert szerkezeteket is. Ilyen az elliptikus tréner, a futópad, a háttámlás illetve ülő kerékpárok vagy éppen a spinning gépek. Ezek a gépek nem pusztán strapabírók, egyszerűen használhatók és formatervezettek, hanem USB porttal, ventillátorral, HDMI bemenettel, LCD-s képernyővel, PVS panelekkel ellátott szerkezetek. Mindegyik úgy lett kialakítva, hogy az edzés valóban szórakoztató is legyen, ne csak izzasztó izommunka.

A rezgéscsillapítás a futópadnál, az ergonomikus kialakítás a kerékpároknál vagy a spinning gépek többpozíciós kormányai mind úgy lettek megalkotva, hogy óvja ízületeinket, csontozatunkat. A kalóriaégetés még sosem volt ennyire élvezetes, mint a Star Trac professzionális gépeivel!

Különlegességek

Igazi kuriózumnak számítanak a Star Trac olyan erősítő gépei, mint a tread climber, a lépcsőző vagy a trail hike gépek. A Tread Climber egy olyan rendkívüli szerkezet, ami sikeresen ötvözi a futópad, az elliptikus és a lépcsőzőgép jellemzőit. Használatával páratlan eredményeket érhetünk el. A Trail Hike a túrázás érzetét és hatását kelti, beltéri körülmények között. Nagy hatásfokú edzésre alkalmas, intenzív mozgásra ösztönözve felhasználóját.

A Star Trac gépeket komoly edzésre tervezték, de teszik mindezt úgy, hogy az ízületeket és csontokat kíméletesen terhelik. A Mánia Fitness Star Trac kínálatában kiváló megoldásokat találhatunk lakóparkok, szállodák, sportegyesületek konditermeibe is.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük