Következő lapszámunk kedden jelenik meg, ugyanis augusztus 15. hivatalos ünnep, Nagyboldogasszony napja.

Felhívás!

Rendeljünk fényképes telefontokot anyák napjára vagy gyereknapra

Rendeljünk fényképes telefontokot anyák napjára vagy gyereknapra Életmód

Hamarosan itt az anyák napja és a gyereknap. Mivel senki sem ugyanolyan, így akadnak olyanok, akik nem igazán preferálják a virágokat, vagy gyermekek esetében a vidámparkot, állatkertet, mert már kinőttek belőle.

Erre az esetre lehet tökéletes választás a Pibullcase.hu egyedi fényképes telefontokja. Hiszen egy kamasznak és egy felnőtt nőnek egyaránt van telefonja, amit minden esetben jó, ha megvédünk a külső káros hatásoktól.

Tervezzünk okosan!

Sőt, egy fiatalnál a kinézet is mérvadó szempont lehet. Hiszen a lányok szívesen veszik, ha a kiegészítőik harmonizálnak az aznapi ruhájukkal. Így ha tudjuk, hogy többségében milyen ruhákat hord, akkor legalább megközelítőleg be tudjuk lőni a színt, amivel tuti tarolhatunk. Továbbá, ha úgy tartja kedvünk, akkor akár többet is rendelhetünk belőle, különböző színekben, mintákkal.

Ha fiatalról van szó, akkor a biztonság sem utolsó szempont. Például nagyon hasznos lehet az a tok, amin valamilyen módon elrejtjük rajta a gyermek vércsoportját és egy közeli hozzátartozó telefonszámát, akit baj esetén értesíteni lehet. Mindezt persze úgy, hogy ne legyen ciki a számára. Erre tehet jó szolgálatot az, hogyha egy olyan tokot tervezünk, amire egy dögcédula képe kerül – amennyiben szereti a hasonló dolgokat az ajándékozott -, amire a tervezés során egy feliratként ráhelyezzük a telefonszámot és a vércsoportot. Ettől teljesen egyedi és személyre szabott lesz és nem utolsó sorban persze előrelátó is.

Hogyan tervezzünk?

A tervezés folyamata rendkívül egyszerű, hiszen csak tudnunk kell a telefon típusát, és el kell döntenünk, hogy milyen tokot is szeretnénk tervezni. Ez fényképes esetén lehet szilikon, merev hátlap, illetve flipes bőrtok is. Ha ezen a lépésen túl vagyunk, akkor már csak meg kell találnunk a megfelelő képet, amivel díszíteni szeretnénk a tokot. Ennél a pontnál fontos megjegyezni, hogy nem mindegy a kiválasztott kép felbontása. A leginkább megfelelő felbontás a HD (720p=1280X720) vagy HD Ready (720p=1366X768), de a legoptimálisabb mind közül a FULL HD (1080p=1920X1080). Ha a kép megvan, akkor már csak el kell helyezni a tokon, és ezt követően kedvünkre kreatívkodhatunk a különböző effektekkel, szövegekkel, matricákkal. Ha a fent említett darabot csinálnánk meg, akkor nem is kell mást használnunk, mint a szöveget, amit csak rá kell helyeznünk a képre és mehet is a tok a gyártósorra. 

A Pitbullcase.hu oldalon többféle fizetési és szállítási mód áll a rendelkezésünkre, amikből választhatunk. Ha készen vagyunk, akkor már csak meg kell rendelni, és várhatjuk, hogy megérkezzen hozzánk a várva várt tok.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.