Felhívás!

Rendeljünk fényképes telefontokot anyák napjára vagy gyereknapra

Rendeljünk fényképes telefontokot anyák napjára vagy gyereknapra Életmód

Hamarosan itt az anyák napja és a gyereknap. Mivel senki sem ugyanolyan, így akadnak olyanok, akik nem igazán preferálják a virágokat, vagy gyermekek esetében a vidámparkot, állatkertet, mert már kinőttek belőle.

Erre az esetre lehet tökéletes választás a Pibullcase.hu egyedi fényképes telefontokja. Hiszen egy kamasznak és egy felnőtt nőnek egyaránt van telefonja, amit minden esetben jó, ha megvédünk a külső káros hatásoktól.

Tervezzünk okosan!

Sőt, egy fiatalnál a kinézet is mérvadó szempont lehet. Hiszen a lányok szívesen veszik, ha a kiegészítőik harmonizálnak az aznapi ruhájukkal. Így ha tudjuk, hogy többségében milyen ruhákat hord, akkor legalább megközelítőleg be tudjuk lőni a színt, amivel tuti tarolhatunk. Továbbá, ha úgy tartja kedvünk, akkor akár többet is rendelhetünk belőle, különböző színekben, mintákkal.

Ha fiatalról van szó, akkor a biztonság sem utolsó szempont. Például nagyon hasznos lehet az a tok, amin valamilyen módon elrejtjük rajta a gyermek vércsoportját és egy közeli hozzátartozó telefonszámát, akit baj esetén értesíteni lehet. Mindezt persze úgy, hogy ne legyen ciki a számára. Erre tehet jó szolgálatot az, hogyha egy olyan tokot tervezünk, amire egy dögcédula képe kerül – amennyiben szereti a hasonló dolgokat az ajándékozott -, amire a tervezés során egy feliratként ráhelyezzük a telefonszámot és a vércsoportot. Ettől teljesen egyedi és személyre szabott lesz és nem utolsó sorban persze előrelátó is.

Hogyan tervezzünk?

A tervezés folyamata rendkívül egyszerű, hiszen csak tudnunk kell a telefon típusát, és el kell döntenünk, hogy milyen tokot is szeretnénk tervezni. Ez fényképes esetén lehet szilikon, merev hátlap, illetve flipes bőrtok is. Ha ezen a lépésen túl vagyunk, akkor már csak meg kell találnunk a megfelelő képet, amivel díszíteni szeretnénk a tokot. Ennél a pontnál fontos megjegyezni, hogy nem mindegy a kiválasztott kép felbontása. A leginkább megfelelő felbontás a HD (720p=1280X720) vagy HD Ready (720p=1366X768), de a legoptimálisabb mind közül a FULL HD (1080p=1920X1080). Ha a kép megvan, akkor már csak el kell helyezni a tokon, és ezt követően kedvünkre kreatívkodhatunk a különböző effektekkel, szövegekkel, matricákkal. Ha a fent említett darabot csinálnánk meg, akkor nem is kell mást használnunk, mint a szöveget, amit csak rá kell helyeznünk a képre és mehet is a tok a gyártósorra. 

A Pitbullcase.hu oldalon többféle fizetési és szállítási mód áll a rendelkezésünkre, amikből választhatunk. Ha készen vagyunk, akkor már csak meg kell rendelni, és várhatjuk, hogy megérkezzen hozzánk a várva várt tok.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.