Felhívás!

Minőségi feltöltődés

Minőségi feltöltődés Életmód

Egy évvel ezelőtt, március közepén tartották a legutóbbi beszélgetést a Búgócsiga Baba–Mama Klub tagjai, és már nagyon várják az újraindítást, hiszen a találkozókon választ találnak kérdéseikre, és hasznosabbnál hasznosabb előadásokat hallgathatnak. Az első találkozó március 4-én, csütörtökön 10 órától lesz a kézdivásárhelyi Zarah Kids székházában.

– Hogyan fogadták a kismamák az újrakezdés hírét?

– Már hónapok óta folyamatos az érdeklődés, hogy mikor lesznek újra találkozók, így nagy volt az öröm mindenki részéről. Az édesanyák vágynak rá, hogy más anyukákkal is találkozhassanak, akik hozzájuk hasonló cipőben járnak.

– Milyen előadásaik, tevékenységeik lesznek?

– Terveim szerint havi két tematikus előadás, beszélgetés lesz meghívott szakemberekkel, illetve havi két Ringató foglalkozás. Mindez csütörtök délelőttönként a kézdivásárhelyi Zarah Kids székházában (Molnár Józsiás u. 67.). Gondolkodom a szülésre való felkészítő folytatásán is. Március 4-én, csütörtök 10 órától dr. Bartók Blanka fogorvos fog beszélni a kisgyerekkori helyes fogápolásról, és az apró fogakat érintő kérdésekről. Ezt követi majd március 11-én az első Ringató.

– Önkéntest kerestek mondókázni. Sikerült találni?

– Igen. Az eddigi nagyon szeretett mondókázó anyukák visszamentek dolgozni, de a felhívásunkra nagy örömemmel jelentkezett Erőss Sándor Judit, aki Sepsiszentgyörgyön is tart Ringató foglalkozásokat.

– Milyen célokkal vágnak bele az újrakezdésbe?

– Minőségi, kellemes, hasznos időtöltést kínálni a környékbeli kismamáknak, édesanyáknak, kis és nagy gyerkőcöknek. Igyekszünk olyan témákkal foglalkozni, amik fontosak a kismamák számára már a gyerekvállalás tervezésétől kezdve. Célunk, hogy az itt eltöltött egy óra alatt babák és anyák egyaránt feltöltődjenek.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások