Hirdetés
Hirdetés

Korábban felvett videóval verte át kollégáit

Korábban felvett videóval verte át kollégáit Életmód

A CNET munkatársa, Jesse Orrall érdekes kísérletbe fogott, mivel kíváncsi volt rá, hogy kollégái mennyire figyelnek oda a Zoom videokonferencia-alkalmazáson keresztül lebonyolított értekezleteken.

Hirdetés
Hirdetés

A videós szakember rövid klipeket rögzített, amelyeken különböző jellegzetes helyzeteket adott elő. Például eljátszotta, hogy valami gond van a számítógépével, ezért nem hallja a többieket. Először egy több tucat résztvevővel lebonyolított online meetingen próbálta ki az átverést, mivel így kicsi volt a lebukás kockázata, így nyugodtan kísérletezhetett a különböző rövid videókkal.

Miután senkinek sem tűnt fel, hogy Orrall részvételével valami nem stimmelne, a fiatalember emelte a tétet. A következő Zoom-konferencián ugyanis már kevesebben vettek részt, ráadásul ez egy olyan meeting volt, ahol kérdéseket is fel kellett tennie és új ötleteket is elő kellett adnia főnökeinek. Ő azonban ezt az akadályt is sikerrel vette.

A kísérletet végül egy hét után hagyta abba, de elmondása szerint ennyi idő alatt egyetlen kollégájának, főnökének sem tűnt fel, hogy valójában nem is ül a gépe előtt, az illúzió tehát közel tökéletesnek bizonyult.

(femina.hu)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük