Felhívás!

Idén a rövid haj hódít

Idén a rövid haj hódít Életmód

A divat évről évre változik, de ez nemcsak a ruhákra érvényes, hanem a frizurákra is. Idén a rövid haj hódít, valamint a barnás árnyalatú színek diktálják a divatot.

Ollóra fel, kedves hölgyek, ugyanis 2020-ban a rövid hajnak kedvez a divat, abból is a nőiesebb, divatos vágások. Míg tavaly a félhosszú és hullámos volt a trendi, idén a rövid, úgynevezett bob-frizura hódít – mondta Bucsi Betti fodrász, aki szakmájából adódóan követi a trendeket. Mint mondta, nemcsak a forma, de a szín is meghatározó, ez is változik évente.

– A bob klasszikus, de fiatalos frizura, és 2020-ban a francia bob változatát ismerhetjük meg, amelyet társíthatunk ízléses frufruval. A tépett mellett az aszimmetrikus fazonok is a trendlista élére kerültek, megidézve kissé a ’90-es éveket. A festésben is új színek hódítanak: a réz, vörösesbarna, mézszőke és a barna több árnyalatát jósolják divatszínnek – avatott be fodrászunk, aki úgy véli, nem kell feltétlenül követni a divatot, az a jó frizura, amit szeretünk, kényelmesnek tartunk és illik az egyéniségünkhöz, arcunk formájához.

Elmondta, tavaly a hamvas szín több árnyalata hódított, ami praktikus, mert eltakarja az előbújó őszhajszálakat, és ez a szín sok nő dolgát meg könnyítette.

– Nem hiszem, hogy a háromszéki nők feladják egyéniségüket a divat miatt. A hamvas hajszínnel rendelkező klienseim 90%-a szeretne megmaradni a mostani hajszínénél. Kedves hölgyek, bármire is esik a választás idén, legfontosabb, hogy ápolt, egészséges maradjon hajvégetek – javasolta a fodrász.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2020. január 8., 8:23
    ÉRTÉKELÉS: -1

    Ilyen marhaságot! Sok gyönyörű csajszi halehet kommandós tüsi frizurát szabassona “divat” kedvéért! Nemrég fiatal ismerősöm hamvas szürkére festette időnap előtt a buksiját, olyan női farkasos még mindig….szegény férje😁😁😁😁