Felhívás!

Egész héten kitart a nyárias idő

Egész héten kitart a nyárias idő Életmód

A megszokottnál melegebb idő várható a következő napokban, lehűlésre november 3-a után számíthatunk – derül ki az Országos Meteorológiai Igazgatóság (ANM) október 29-e és november 11-e közötti időszakra vonatkozó előrejelzéséből.

Erdélyben november 3-áig rendkívül meleg idő várható, a nappali legmagasabb hőmérsékleti értékek 21 és 24 Celsius-fok, a legalacsonyabbak 7 és 10 Celsius-fok között alakulnak. November 4-től kezdve a jelzett intervallum végéig a nappali hőmérsékletek mintegy 6, az éjszakaiak 5 fokkal visszaesnek. Kisebb esők a periódus első, illetve utolsó napjaiban várhatók.

A Bánságban, a Körösök vidékén hét végéig jóval melegebb lesz, mint a sokévi átlag, 21-25 Celsius-fokos maximális nappali hőmérsékleti értékekkel. Viszonylag langyosak lesznek az éjszakák, 10-14 Celsius-fokos hőmérsékleti értékekre számíthatunk. November 4-e után fokozatosan lehűl az idő, a nappali legmagasabb hőmérsékleti értékek nem haladják meg a 16, az éjszakaiak a 6 Celsius-fokot. Csapadékra október 30-a körül és november 6-a után van kilátás.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.