Felhívás!

Várják a kisiskolásokat

A Bod Péter Könyvtártámogató Egyesület és a Bod Péter Megyei Könyvtár olvasásnépszerűsítő vakációs foglalkozást szervez előkészítős – 2. osztályos gyermekeknek július 27. és 31. között.

A program során Wéber Anikó Visszhangország című kisregényét és Kertész Erzsi Állati vállalat – Virágzoo című mesekönyvét olvassák fel a csoportvezetők, majd játékos módszerekkel, illetve kézműves technikákkal megelevenítik és feldolgozzák az olvasottakat. Ugyanakkor versekkel, dalokkal is megismerkedhetnek a gyermekek. A foglalkozások hétfőtől péntekig, 10 és 14 óra között, a könyvtár melletti kiskertben, kizárólag szabadtéren zajlanak.
A sajátos helyzetre való tekintettel idén szűkebb körben, csökkentett létszámmal, a járvány-megelőzési szabályok betartásával lesznek a foglalkozások. A jelentkezési határidő ma (péntek) 13 órakor jár le. A helyek betöltése a jelentkezés sorrendjében történik.

A Bod Péter Megyei Könyvtár tevékenységei által arra törekszik, hogy olyan könyveket adjon a gyerekek kezébe, amelyek felkeltik érdeklődésüket, ugyanakkor irodalmi értékkel is bírnak. Ennek az olvasóvá nevelésnek a részét képezi az évről évre megszervezett vakációs foglalkozás, a Csodalámpa Olvasóklub, amely egyre nagyobb népszerűségnek örvend a családok körében.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.