Felhívás!

Újabb musical szerepben látható Lara

Újabb musical szerepben látható Lara Cseperedő

A Nyomorultak című musical Cosettje után a Rocksuli Tomikájaként tért vissza a budapesti Madách Színház színpadára a sepsiszentgyörgyi Zöldi Lara. A nyolcadik osztályos lány az Erdélyben turnézó Csík Zenekar meghívott vendége lesz.
Jól alakul Zöldi Lara karrierje, újra szerepet kapott a budapesti Madách Színházban, közben meghívásoknak tesz eleget, és már két saját dallal is büszkélkedhet, melyeket Molnár Tamás és Somogyvári Dani írt számára: a Félszavakból és az Ejtőernyő. Ez utóbbihoz videoklip is készült.
Lara akkor vált ismerté, amikor 2016-ban a Fenegyerekekkel megnyerte az RTL Klub Kicsi Óriások tehetségkutató műsorának csapatversenyét. Azóta megnyíltak előtte a kapuk, tudását egyre több helyen mutathatta meg, és szorgalommal, kitartással párosuló tehetségének köszönhetően a Madách Színház is bizalmat szavazott neki, két musicalben is szerepet kapott. Jelenleg Andrew Lloyd Webber Rocksuli című darabjában alakítja Tomikát.
– Tavaly szeptemberben volt a casting, többszáz gyerek volt jelen. Több fordulós felkészítés zajlott, és végül csak azok maradtak, akikre szerepet is osztottak. Májusban kaptuk meg a szerepeket, szeptember 22-én volt a premier – magyarázta Lara. A távolság miatt hétvégeken játszik, három nap alatt négy fellépése is van.
– Musicalről van szó, tehát folyton mozgásban vagyunk, énekelünk, táncolunk. Ez néha fárasztó, de megéri, mert egy álmom vált valóra. A Rocksuliban Tomikát, egy visszahúzódó kislányt alakítok, aki új az iskolában és beilleszkedési nehézségei vannak. De végül, a zenének köszönhetően sikerül barátokra lelnie, ugyanis a tanárjuk egy bandát alakít, és abba őt is beveszik énekesnek. Beneveznek a bandák csatájára, ahol rengeteg izgalmas dolog történik. Tomika kicsit hasonlít rám, hiszen nekem sem sikerül mindig egyből beilleszkednem, de egy bizonyos idő után feloldódok – tudtuk meg Larától.
Az előadások miatt néha hiányzik az iskolából, de lemaradását igyekszik bepótolni. Osztálytársai és tanárai drukkolnak neki. Tanulmányait Budapesten szeretné folytatni.
– Most nyolcadikos vagyok a Székely Mikó Kollégiumban, a középiskolát a magyar fővárosban szeretném folytatni. A Madách Színháznak van egy iskolája, ahol színművészetet és táncot tanítanak, oda szeretnék bekerülni. Felvételizni kell, remélem sikerülni fog. Tudom, hogy távol kerülök a családomtól, kollégiumban fogok lakni, de vállalom, mert ez az álmom és tennem kell azért, hogy valóra váljon – tette hozzá.
Lara az énekhangja mellett a beszédhangját is képezi, egy budapesti stúdió képzésére jár, és a kurzus elvégzése után szinkronizálhat is. Lara céltudatos, szorgalmas lány, naponta skálázik, énekel és zongoraórára is jár. Bízik benne, hogy bővülni fog saját dalainak a száma, és sikerül összegyűjtenie egy CD-re valót. A színházban való fellépés új utakat nyitott meg számára, az éneklés mellett egyre jobban érdekli a színészkedés is.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.