Felhívás!

Újabb csoport indul

Újabb csoport indul Cseperedő

A Tipe Tupa Egyesület a nyár folyamán nappali mesetábort működtet Aranykulcs elnevezéssel Sepsiszentgyörgyön. A következő szabadidős tevékenységre augusztus 7-11. között kerül sor.

Az Aranykulcs nevet viselő mesetábor hétfőtől péntekig naponta 8-17 óra között működik, és a vakáció tévé, számítógép előtti eltöltése, illetve „a gyerek egyedül tölti a nyarat, nyakában a házkulccsal” helyzetek helyett kínál népmesékkel, kézműves foglalkozásokkal, szabad levegőn, mozgással, próbákkal, kalandokkal teli programokat.

Naponta egy népmese élőszavas meghallgatásával kezdődnek a foglalkozások, népdalokkal és népi játékokkal, gyerekjátékokkal folytatódnak, majd különböző technikákkal olyan rajzokat, festményeket, szövegeket, használati tárgyakat, játékokat, bábokat, agyagfigurákat készítenek közösen, amelyek megvalósításában a gyermekek örömüket lelik, és a későbbiekben egyedül is bármikor könnyen elkészíthetik őket. A gyerekek alkotásaiból álló kiállítás és közös mesemondás zárja az Aranykulcs tábort.

Az ünnepségre a szülőket is meghívják. Érdeklődni a 0746.800046-os telefonszámon lehet. Foglalkozásvezetők: Szabó Enikő Metamorphoses meseterapeuta, Karda Zenkő képzőművész, dizájner, Vida Attila sporttanár, edző, Melkuhn Róbert furulyás.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.