Felhívás!

Tündérek tenyerén

A megyeszékhelyi Cimborák Bábszínház február 16-án A Tündérek tenyerén című előadásra várja a legkisebbeket, a 9 hónapos és 3 év közötti gyerekeket és szüleiket.

Trillácska, Hajnácska és Bíbola varázslatában a keletkezés csodáit élhetik át a kisgyermekek. A hangok, zörejek szemünk előtt szülnek új formát, a színek és anyagok bábokká lesznek. A népi mondókák, az énekszó, az élő hangszer ölelésében és az édesanyák ölének biztonságában a kisbabák önmaguk testrészeire csodálkozhatnak rá, majd környezetük kellékeivel ismerkedhetnek meg. A zenei és formai anyanyelv közegébe ágyazott előadást a művészeti nevelés részeként is ajánlják a szülők figyelmébe az alkotók.

A játék időtartama kevesebb mint fél óra. Az előadást 10.30 és 11.30 órától a Cimborák Bábszínház stúdiótermében játsszák. A helyek száma korlátozott, a felnőtt- és a babajegy egyaránt 7 lejbe kerül. A foglalásokat a 0755.335.400-as (Csüdöm Eszter) telefonszámra várjuk. A helyek száma korlátozott (21 férőhely). Jegyeket váltani az előadások előtt fél órával lehet a helyszínen.

További részletek a www.facebook.com/Cimborak oldalon olvashatók.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.