Felhívás!

Színes hetek a Helen Doron Nyelviskolában

Színes hetek a Helen Doron Nyelviskolában Cseperedő

A tavaszi vakációt megelőző héten tematikus, húsvéti ünnepkörhöz kapcsolódó tevékenységgel teltek az angol foglalkozások a Helen Doron Angol Nyelviskolában. A gyerekek a megszokott téma mellett barátkoztak a húsvéti ünnephez tartozó angol szavakkal és kifejezésekkel.

A zenés, mozgásos, kreatív tevékenységek során a gyerekek sokat énekeltek, játszottak, alkottak, mindannyian jól érezték magukat. Mindezt a nyuszi jutalmazta és küldött számukra egy kis figyelmességet is.

Májusban és júniusban folytatódnak a megszokott tevékenységek óvodásoknak és iskolásoknak. A júliusi és az augusztusi hónapokban vakációs jellegű mozgásos, kézműveskedő angol napokra, hetekre várjuk az érdeklődőket. Az első ilyen ötnapos napközis táborra július 1-5. között kerül sor, a másodikra augusztus 12-16. között.

A színes programokhoz ebben az évben is társul Kelemen Izabella Fanatic Jump oktató, akivel az egészséges életmódhoz is szükséges mozgásos tevékenységet folytatjuk. Nagy örömünkre szolgált, hogy ebben az évben is csatlakozik hozzánk Simon Zita lakberendező, akivel a gyerekek ötletesebbnél ötletesebb színes alkotásokat készítenek. Lesz majd angol-nyelvtanulás, festés, fűzés, babamúzeum látogatás, társasjáték, gyümölcssaláta készítés, fagylaltozás, trambulinozás és szabadtéri móka.

A tábor elsődleges célja, hogy próbálja megkedveltetni a gyerekekkel az idegennyelvet – ez esetben az angolt – valamint az, hogy merjék bátran használni is azt. Játékos Helen Doron foglalkozásokkal, kézművességgel, szabadidős tevékenységgel, és sok-sok kommunikációval motiválják a kis tanulókat a szavak, kifejezések és mondatok elsajátítására, a nyelv felépítésének megértésére. A gyerekek új élményekkel és új tudással gazdagodva zárják ezeket a tevékenységeket.

Ez a tábor mindazoknak szól, akik még nem szívesen mennek elalvós táborba, szól azoknak, akik ebben az időintervallumban itthon vannak és hasznosan akarják tölteni szabadidejüket.

Papp Gyöngyike

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.