Felhívás!

Sikeres diákok

Kitűnő eredményeket értek el a kézdivásárhelyi Molnár Józsiás Általános Iskola diákjai az elmúlt időszakban szervezett megyei szintű vetélkedőkön.

Szabó Panna Zsófia negyedik osztályos tanuló a Vidám versek Versmondó Versenyének megyei szakaszán 2. helyezést ért el, díjazott volt a Zrínyi Ilona Matematikaversenyen, és ő képviseli majd korosztályát a Nagyszalontán megrendezésre kerülő országos Fürkész helyesírási versenyen. Felkészítője: Jakab Tímea tanító. Porkoláb Tamás 3. osztályos tanuló továbbjutási részvételt nyert az Országos Regélőre, melynek Marosvásárhely ad otthont április folyamán, így ott lévőkkel is megismertetheti Mátyás király és Markóp történetét.

Szabó Panna
A Zrínyi Ilona Matematikaversenyen iskolánk több tanulója is kitűnően teljesített. Bár a díjazás elmaradt, ezúton is szeretnénk gratulálni a díjazottaknak. Legjobb eredményt és meghívást Kecskemétre, az országos versenyre a 3. osztályos Gáspár István és a 7. osztályos Dezső Szilárd ért el. Felkészítőjük: Kelemen Éva tanító és Baricz Kinga tanár.

A 2. osztályosok közül Kézdivásárhelyről 6 tanuló volt díjazott, melyből öten iskolánk 2. A. osztályos tanulói: Zsigmond Tifani, Orbán Szabolcs, Dobri Lilla, Gáspár Egon és Lőrincz-Ugron Zselyke. Csapatversenyben 250 ponttal megyei II. helyezettek lettek. Felkészítőjük: dr. Szabó Katalin.
A harmadikosok is kimagasló eredményeket értek el a Zrínyi-matematikaversenyen. Gáspár István megyei első helyezett lett, Czira Emese, Porkoláb Tamás, Nagy Tímea és Daczó Erik dicséretben részesült. Ők csapatversenyben megyei 3. helyezést értek el 282 ponttal.

Porkoláb Tamás és Gáspár István

A versenyen résztvevő diákok magas pontszámainak köszönhetően a kézdivásárhelyi Molnár Józsiás-iskola kiérdemelte a városi első és a megyei 4. helyezést az iskolák közti megmérettetésben.
Gratulálunk minden diáknak és felkészítő tanáraiknak!

Kelemen Éva

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.