Felhívás!

Nyári, iskolapótló táborok

A diákok örömére és a szülők kétségbeesésére hamarosan beköszönt a nyári nagyvakáció, és bár tucatnyi tematikus tábor közül válogathatnak a kedves szülők, hogy hová küldjék a szabadság ízétől megvadult, az unalmas, hosszú délelőttökbe belefásult gyerekeiket, ezúttal két lehetőséget ajánlunk a figyelmükbe.

A vakáció első hetében, június 17–21. között a csernátoni Haszmann Pál Múzeum festői környezetében, naponta 9–13 óra között zajlik az 1–5. osztályosoknak szóló bejárós tábor, ahol játékosan fejleszthetik angolnyelv-tudásukat, valamint  kézügyességüket, kreativitásukat a különféle kézműves-tevékenységek során. A szervezők ígérik, hogy a gyerekek iskolahiányát játékos tanulással és hasznos időtöltéssel pótolják. Érdeklődni és jelentkezni D. Haszmann Orsolyánál (0746.103.796) és Sylvester Rékánál (0741.098.882) lehet.

Ugyancsak angolnyelv- és kézművestábor lesz július 8-12. között Kézdivásárhelyen, a Jazz Bisztróban. Szervező a Zelegor Törpmanó, és azokat a kíváncsi (9–12 év közötti) gyerekeket várják a bejárós táborba, akik szeretnének eltölteni egy hetet kütyük nélkül, játékos angoltanulással, kézműveskedéssel, népi kultúránk megismerésével. A változatos napi tevékenység a játékos angol foglalkozást, az izmokat és agytekervényeket megmozgató játékot, a kézművességet, napi mesét, népdaltanulást foglalj magába. A kézdi tábor részvételi díja: 260 lej/fő (testvéreknek 240 lej/fő). Jelentkezési határidő pedig június 14. Érdeklődni és jelentkezni Kosztándi Tímeánál (0740. 779. 588) és Sylvester Rékánál, illetve a zelegorkiado@gmail.com e-mail-címen lehet.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.