Felhívás!

Nőtt a jelentkezők száma

Nőtt a jelentkezők száma Cseperedő

Harmincnégy óvodás vett részt kedden a már hagyományosnak tekinthető Óvodalnok énekvetélkedőn a kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Házban. A Molnár Józsiás – Nostra Vox Egyesület és a Molnár Józsiás Általános Iskola által szervezett versenyre Kézdiszékről és Orbaiszékről is érkeztek versenyzők.

A korábbi évekhez hasonlóan, az idei Óvodalnokot is válogató előzte meg, amelyen minden kisgyermek szerencsésen továbbjutott. A keddi, két felvonásban zajlott vetélkedőn a gyerekek szabadon választott dalt énekelhettek el, amelyet hangszeren kísértek a Molnár Józsiás Általános Iskola zenetagozatos diákjai.
Simon István, a Molnár Józsiás Iskola igazgatója kiscsillagoknak nevezte a résztvevő ovisokat, hangsúlyozva, egy csillag születéséhez a tehetség mellé nagyon sok gyakorlás is szükséges. Elmondta, az Óvodalnok jó lehetőséget biztosít, hogy a gyerekek megosszák a nézőkkel tehetségüket, kibontakozzanak, és hozzászokjanak a nyilvános szerepléshez. „A vetélkedőre való igényt bizonyítja, hogy idén nem csak Kézdivásárhelyről és környékéről, hanem Orbaiszékről is érkeztek ovisok”, fejtette ki Simon.
Az ovisok produkcióit a szervező iskola szakembereiből– Gyergyai Barna, Ábri Béla és Keresztessy János – álló zsűri értékelte, majd a szervezők minden versenyzőt jutalmaztak.

Pap Eszter Edina

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.