Felhívás!

Megvannak az idei legszebb rajzok

Egyre színesebb és sokszínűbb rajzok érkeznek a téli rajzpályázatra, amelyet immár hat éve ír ki Kézdivásárhely önkormányzata. A pályázat célja megtalálni a legszebb rajzokat, amelyek az önkormányzat által használt köszöntőkre a legjobban illenek.

 

A szakmai zsűri csapatát idén is fiatalok erősítették, akik a kompozíciók mellett azt is figyelembe vették, hogy mennyire illeszkedik a rajz a témához, és hogy mennyire volt kreatív annak készítője. A zsűrit Gál Zoltán építész, Domokos Bíborka rajztanár, Cseh Réka dizájner, Dobra Imola, a Vigadó Művelődési Ház munkatársa, valamit Nagy Brigitta, az önkormányzat alkalmazottja alkotta. Négy kategóriában díjaztak, minden kategória győztesének rajza szerepel a 2017-es köszöntőkön. A díjazottaknak Bokor Tibor polgármester december folyamán nyújtja át az ajándékcsomagokat.

Az óvodásoknál a következő eredmények születtek: 1. díj: Micimackó csoport, 4 évesek (Manócska Napközi Otthon), 2. díjas Bencze Levente, míg 3. helyezett Lakatos Abigél, mindketten a Csipkerózsika Napközi Otthon óvodásai. Dicséret: Csipkerózsika Napközi Otthon, kiscsoport – közös munka.

Előkészítősök és I–IV. osztályosoknál: 1. díjas Szabó Panna Zsófia (Molnár Józsiás Ált. Iskola), 2. Szekeres Anna (Petőfi Sándor Ált.  Iskola), 3. Szász Boróka (Turóczi Mózes Gimnázium), dicséret: Barti Nóra (Molnár Józsiás-iskola). A gimnazistáknál 1. helyezett György Erna, 2. Gocz Norbert, 3. Konnáth Andrea, dicséretes Tuchilus Kriszta, mindannyian a Nagy Mózes Elméleti Líceum tanulói. A középiskolásoknál 1. díjas: László Laura (Nagy Mózes Elméleti Líceum), 2. Májai Adrienn (Bod Péter Tanítóképző), 3. Mojzi Boglárka (Református Kollégium), dicséretes Opra Tamás Katalin (Nagy Mózes-líceum).

A kézdivásárhelyi önkormányzat mind a 16 díjazottat édességcsomaggal, valamint a Pista bá’ termékek egy kizárólag erre az alkalomra készített kabalafigurájával jutalmazza. A KreaKids Stúdiót vezető Erőss Sándor pedig egy hónapos bérletet ajánlott fel minden kategória első helyezettjének.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.