Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Megkapó téma a vadászat

Megkapó téma a vadászat Cseperedő

Mintegy 1200 gyermeket érintett meg a vadászat témája és küldött rajzot a Vadon Egyesület felhívására. Az évente meghirdetett, vad, vadászat, természet, erdő tematika köré szerveződő pályázat idén a „vadász és családja”, illetve „a mesebeli vadász” témákra szűkült, a beküldött munkák legjobbjainak díjazása kedd délután történt meg, a rengeteg kis alkotó és családtagjaik jelenlétében.

Hirdetés
Hirdetés

A Kovászna megyei Tanfelügyelőséggel partnerségben hetedik alkalommal rendezett versenyt az óvodásoknak és általános iskolásoknak hirdették meg, minden csoportban és osztályban külön jutalmazták az öt legjobbat. Az 1191 rajzot beküldő gyermekből összesen 50 vehetett át oklevelet és ajándékcsomagot a zsűritagok, a Vadon Egyesület elnöke, Magyarósi Imola és ügyvezető igazgatója, Demeter János jelenlétében.

A díjazottakat Magyarósi Imola, a Vadon Egyesület elnöke és Kiss Imre, Kovászna Megye főtanfelügyelője köszöntötte, a tárlatot Zágoni Imola nevelési tanfelügyelő nyitotta meg. Mint Hosszú Zoltán szobrász-tanár, a zsűri tagja elmondta, jól érezhető volt, hogy a kisebb gyermekekben még a mítoszok élnek, a nagyobb gyerekek rajzain már logosz, a logika is szerephez jut, témában és kompozícióban egyaránt érvényesül.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük