Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Meghosszabbították a határidőt – Rajzpályázat

Meghosszabbították a határidőt – Rajzpályázat Cseperedő

Egy héttel meghosszabbították a Háromszék nem alkuszik rendezvénysorozat részeként meghirdetett rajzpályázat leadási határidejét, így február 17-ig lehet elküldeni a munkákat a Bod Péter Megyei Könyvtár postacímére.

Hirdetés
Hirdetés

Mint ismeretes, Kovászna Megye Tanácsa és a Bod Péter Megyei Könyvtár rajzversenyt hirdet, három életkori kategóriában, a 4–7, 7–10 és 10–14 évesek korcsoportja számára.

170 éve hangzott el: Lészen ágyú! és kezdődött Székelyföld önvédelmi harca. A pályázat ezen jubileumi esztendő programsorozatának részét képezi, célja az események történelmi-történeti vagy akár mai értelmezésben való megközelítése. A pályázat tárgya: Háromszék nem alkuszik – akár történelmi-történeti, akár mai értelmezésben. Ehhez a következő fogalmakat lehet hozzárendelni, illetve ezeket értelmezni a jelzett kettős szemszögből: hűség, bátorság, kitartás, szülőföld.

Az A4-es méretben, szabad technikával készített alkotásokat február 17-ig lehet elküldeni a megyei könyvtár postacímére (Biblioteca Județeană Bod Péter, 520008, Sf. Gheorghe, str. Gábor Áron, nr. 14., jud. Covasna) a borítékon feltüntetve: Háromszék nem alkuszik, vagy személyesen is be lehet adni a könyvtár gyermekrészlegére.

A legjobb rajzok szabadtéri kiállításon lesznek majd láthatók Sepsiszentgyörgy főterén, a március 15-i ünnepségek alkalmával, szerzőik pedig háromszéki honismereti jutalomkiránduláson vehetnek részt.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.