Felhívás!

Májusban is bábszínház

Májusban is bábszínház Cseperedő

A sepsiszentgyörgyi Cimborák bábszínház májusban is több előadást tűzött műsorra: 11–13. között 10-től és 11.30-tól A fehér macskahercegnő című bábjátékra várják a 3 év fölötti nézőket a társulat stúdiótermében. 

A fehér macskahercegnő birodalma nincs messze. Csupán három macskatalpnyom délre, két macskabajusz távolság nyugatra, és már ott is vagyunk. Ó, az egy varázskert! Ott él a kis Macskahercegnő, és ha őt elrabolja a gonosz Patkány-vasorrú bába, akkor a testőrnek bizony csak egy dolga akad: hogy a gonosz nyomába eredjen és kiszabadítsa áhított Macskahercegnőjét… Hogy sikerül-e, arra fény derül a Nagy Lázár József által rendezett előadáson.

Május 16-án, 17-én és 23-án 13 órától, 18-án 12.30 órától, 24-én 13.30 órától, és 20-án 11.30 órától A fák titkos szíve című afrikai népmese alapján készült bábelőadást játsszák. A Páll Gecse Ákos által rendezett előadást öt év felettieknek ajánlják.

Május 31-én 11 órától a Benedek Elek meséje nyomán készült bábjáték, a Feketeország tekinthető meg. Az előadás a népmese szellemi hagyományából merítkezik: van értelme bátornak lenni, merészen cselekedni, lelkesen kiállni az igaz értékek mellett. 

Feketeországban a Király helyett a Sárkány uralkodik. Senki nem hiszi már, hogy akadhat egy igaz ember, ki megpróbálná megmenteni a birodalmat. Ám Benedek Elek hősei éppen azért kelnek útra, hogy örökre elkergessék a hitetlenséget és feketeséget, oda, ahová az való. A Vajda Zsuzsanna Blattner Géza díjas művész által rendezett előadást az alkotók 5 éves kortól ajánlják.

Jegyeket foglalni, az előadással kapcsolatban érdeklődni a 0755.335.400 telefonszámon, Csüdöm Eszternél lehet.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.