Felhívás!

Lehet jelentkezni!

Lehet jelentkezni! Cseperedő

Október 6-án kezdi meg tevékenységét a sepsiszentgyörgyi Turulmadár Ifjúsági Iroda keretében öt évvel ezelőtt létrejött, oktató-nevelő jellegű Berde Mózsa Kör. Az ingyenes délutáni foglalkozásra október 3-ig jelentkezhetnek az elemi osztályos kisdiákok.

 

A program, olyan gyermekek számára biztosít fejlődési és tanulási lehetőséget, akik szerény anyagi körülmények között élnek, nagycsaládból származnak vagy egyéb társadalmi problémával küzdenek .A cél a csonka családok, árvák, nehéz körülmények között élő gyerekek lelki örökbefogadása, készségeinek fejlesztése családias környezetben.

A heti egy alkalommal sorra kerülő, kétórás tevékenység során a gyerekek mesékkel ismerkednek meg, kreativitást fejlesztő társas és hagyományőrző játékokban, kézműves, tanulást segítő foglalkozásokban, drámajátékokban, valamint kirándulásokon, táborokban, élő történelemórán és más külső tevékenységeken is részt vesznek. A kör segíti a gyerekeket a tanulásban, fejleszti készségeiket, bekapcsolja őket a közösségi életbe, pozitív élményeket és hasznos elfoglaltságot nyújt számukra.

A kör tevékenységeire heti egy alkalommal, délutánonként kerül sor. A foglalkozások időtartama két óra, helyszín a Turulmadár Ifjúsági Iroda (Lábas Ház 8-as terem). Érdeklődni és jelentkezni a turuloffice@gmail.com e-mail-címen, vagy a 0267 310 150-es, illetve a 0751 768 250-es telefonszámokon lehet, október 3-ig. A kör foglalkozásai mindenki számára ingyenesek, a kellékeket a szervezők biztosítják.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.