Felhívás!

Közös alkotás a cél

A sepsiszentgyörgyi Hófehérke Napközi Otthon idén is meghirdeti az elmúlt négy évben nagy sikernek örvendő Csöppnyi családkalandok – meseíró és -illusztráló pályázatot Kovászna megye óvodás gyermekei számára, magyar és román nyelven.

A pályázat témája egy családkaland: gyermekek által alkotott és óvó néni által lejegyzett mese, és annak illusztrációja. A mesék a csoport közös alkotása, az illusztrációk viszont különböző technikákkal megvalósított egyéni vagy csoportos alkotások kell legyenek. Az alkotások szereplői lehetnek valós személyek, állatok, növények vagy tárgyak. A pályázati munka hossza maximum egy gépelt oldal. A lap bal alsó sarkába kell feltüntetni a csoport nevét, korosztályt és a pedagógus(ok) nevét. A beérkezett alkotásokat szakmai zsűri bírálja el, a díjazás korcsoportok szerint történik. A nyertes alkotásokat közzéteszik az óvoda honlapján és a helyi újságokban.

Az elkészült alkotásokat elektronikus formában a csaladkalandok@yahoo.com e-mail-címre kell eljuttatni, az eredeti mese lejegyzését és a mese illusztrációját személyesen vagy postán küldve a következő címre: Hófehérke Napközi Otthon, Ifjúság sétány 2. szám, Sepsiszentgyörgy – 520064 legkésőbb április 30-ig. Az ünnepélyes díjátadást júniusban tartják a Hófehérke Napközi Otthonban.

A pályázattal kapcsolatos kérdéseikre választ kaphatnak az óvoda (www.hofeherke.ro) és a Kovászna Megyei Tanfelügyelőség honlapján, illetve érdeklődni lehet a következő telefonszámokon: 0727 363 554 (Bedőházi Emese Aranka); 0746 591 571 (Vasile Ágnes); 0745 069 287 (Zoltáni Zsuzsanna) vagy 0743 159 486 (Szabó Anna-Mária).

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.