Hirdetés
Hirdetés

Köszönet- és üzenetrajzok

Köszönet- és üzenetrajzok Cseperedő

Közel száz rajzot állítottak ki a megyeszékhely főterén, az alkotásokat a sepsiszentgyörgyi Hófehérke Napközi Otthon által első alkalommal meghirdetett Köszönet- és üzenetrajzok című rajzpályázatára küldték a gyerekek. A kiállítást a napokban bontották le. Az előzményekről Bedőházi Emese Aranka ötletgazdával beszélgettünk.

– Márciustól picit megváltozott az életünk a koronavírus-világjárvány miatt, csendesebb lett, és virtuális térbe költözött az oktatás. Szeretettel végzem óvónői hivatásomat immár harmincadik éve, viszont sokat töprengtem ezen a furcsa helyzeten, és ekkor fogalmazódott meg bennem a pályázat ötlete, hogy az óvodásokkal rajzoljunk és küldjünk egy kis szeretetet azoknak az embereknek, akik ebben a nehéz helyzetben is muszáj dolgozzanak értünk. Közben beköszöntött az ősz, és megkezdődött az óvoda, és személyesen találkozhattam a kicsi csoportos csibészkéimmel és az új munkatársnőmmel, Dénes Szabó Izabellával – mesélte Bedőházi Emese Aranka.

Hirdetés
Hirdetés

A megálmodott rajzpályázatot november 2-án írták ki a megye magyar tagozatos óvodásainak, partnerségben a Kovászna Megyei Tanfelügyelőséggel és Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalával. Annak ellenére, hogy közben újra virtuális térbe került az oktatás, több tucat rajz érkezett be a pályázatra.

– Kovászna megye 23 óvodájából 99 alkotás érkezett be. A rajzokat Kristó-Gothárd Hunor, Sepsiszentgyörgy Önkormányzata és az Eternal Feelings Photography fényképésze értékelte. Minden alkotó kis „művész” elismerésben részesült. Kiemelt köszönettel tartozunk az óvodásoknak, szülőknek és óvónőknek, hogy viszonyulásukkal, bekapcsolódásukkal hozzájárultak a rajzpályázat sikeréhez. Szeretetünket, hálánkat és köszönetünket szeretnénk kifejezni mindazoknak, akik a rajzpályázat kiállításának kivitelezéséhez nagylelkű segítségüket nyújtották. Bízunk abban, hogy az óvodások kiállított rajzai és üzenetei sok embertársunk szívét megtöltötték szeretettel! – fogalmazta meg Bedőházi Emese Aranka, a projekt ötletgazdája

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük