Felhívás!

Horoszkóp – Vízöntő

Nem is gondolnám, hogy kételkedést kelt benned minden szavam, de látom, hogy mereven bámulsz rám, hát elmondom. Nem szoktam véka alá rejteni a véleményem.

Rövid vagyok, mint február, ha az egyenes beszédről van szó, de veled bármikor szóba állok, csak várd ki, míg szóhoz jutsz mellettem. Jól van, úgy lesz, ahogy te akarod, csak türelem, hiszen te magad teremted meg a harmóniát az életedben. Ne, hezitálj, ha valamit akarsz közölni velem, mondd és kész. Aztán, hogy én hogyan reagálom le, az hadd legyen az én dolgom. Lehet, hogy sokszor kiakadsz a véleményemtől, visszahúzódsz a reakcióimtól, de tudd, én mindig kitartok melletted! Én igazán tudom, mi az etikett, nem veszítem el a fejem semmilyen társaságban. Szeretek szerepelni, sőt, elvárom, hogy te is kövesd a példámat, és osztozz a véleményemen.

Ha valaha is eltávolodom tőled, ne engedd, mert te vagy a mindenem, egyedül nem tudnék létezni, habár nem szeretem a nagy tamtamot sem érzelmi, sem szociális téren, mégis érted jöhet bármi! Most is, mikor kint hideg van, várom, hogy betöltsd lelkemet hangod melegével. Hogy is mondhatnám rövidebben, ha szeszélyes vagyok, akkor te vagy a balansz, ha mérges vagyok, te vagy a nyugtató simogatás, ha nincs kedvem semmihez, te vagy a fény az éjszakában. Olyan vagy, mint a február, egyedi, aki ha rákérdezek az ablakomra tévedt hópehelytől, hogy „február, hol a nyár?” türelemre int, kiegészít, megadja a hangot, elindít az utamon. Én a magam módján, egyedül, csak egy bizonytalan, kételkedő, útkereső ember vagyok. Leszel a társam?

Csákány Zsuzsanna

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.