Felhívás!

Eredményes mazsorettek

Eredményes mazsorettek Cseperedő

Több, mint tíz éve alakult meg Zágonban az első mazsorettcsoport, amely a Szivárvány nevet kapta. Alapító tagjai már végzős egyetemisták vagy középiskolás diákok, de az elért eredmények következtében nőtt az érdeklődés e táncos műfaj iránt, így az utánpótlás sem okoz gondot.

Mára már két csoportban zajlik a munka. A gimnazisták továbbvitték a Szivárvány nevet és Gyöngyszemek néven immár harmadik éve megalakult a kisiskolások mazsorettcsoportja. Mindkét csoport közös előadásokon vesz részt a Musát Gyula tanár úr vezette Zágoni Ifjúsági Fuvószenekarral.

Fellépési lehetőség bőven van, a helyi rendezvényeken és előadásokon kívül a tavaly nyáron lehetőség nyílott, hogy részt vegyünk Zágon község magyarországi testvértelepülésének hagyományos arató ünnepélyén, Kocséron. Idén április 7-én pedig mindkét mazsorettcsoport sikeresen szerepelt a Kézdi Kupa regionális versenyen, ahonnan két második díjjal tértek haza. Külön élménynek számított a gyerekeknek egy ilyen nagy méretű rendezvényen részt venni. Gratulálunk a gyerekeknek, és köszönjük a szülők támogatását!

Horvát Zita táncoktató

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.