Felhívás!

Egyházi programok

Egyházi programok Cseperedő

Idén nyáron is szerveznek gyerekfoglalkozásokat a történelmi egyházak. A megyeszékhelyen augusztusban és szeptemberben tartják a vakációs programokat.

Augusztus 14-20. között a megyeszékhelyi Krisztus Király római katolikus plébánián szerveznek vakációs közösségi programot az óvodások és kisdiákok számára. Az immár tizedik alkalommal sorra kerülő evangelizációs héten a reggeli misék utána a templomkertben, csoportokban zajlanak a foglalkozások pedagógusok vezetésével, önkéntesek, fiatal segítők felügyelete mellett. Pénteken rövid előadáson mutatják be a szülőknek a tanultakat, szombaton kirándulás szerepel a programban. Az egyhetes rendezvény vasárnap szentmisével zárul. Idén a bibliai városokkal, történetükkel, törvényeikkel ismerkednek a gyermekek. Tavaly több mint 600 gyerek kapcsolódott be a tevékenységekbe.

A belvárosi Szent József plébánia augusztus 21–26. között, 10-13 óra között várja az óvodásokat és kisiskolásokat a foglalkozásokra. Ugyanebben az időpontban, augusztus 21-25. között a szemerjai református egyházközségben is közösségi programokat szerveznek, augusztus 28. – szeptember 1. között a vártemplomba, szeptember 5-10. között pedig a belvárosi református templomba várják a gyerekeket.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.