Felhívás!

Dalt írtak Larának

Dalt írtak Larának Cseperedő

Saját dallal jelentkezett Zöldi Lara, aki a Fenegyerekekkel megnyerte az RTL Klub Kicsi Óriások tehetségkutató műsorának csapatversenyét. A Félszavakból című dal szövegét Molnár Tamás jegyezte, a zenéjét Somogyvári Dani és Molnár Tamás szerezte.

– Nagyon szerettem volna egy olyan dalt, melyet előttem nem énekelt el senki, mely az én hangomra, nekem íródott. Megkerestük Molnár Tamást, aki a Kicsi Óriások műsorban a zenetanárom volt, és vállalta, hogy ír egy dalt számomra. Először megíródott a zenei alap, meghallgattam és nagyon tetszett, aztán a szöveget is elküldték, és az is tökéletes volt. A dal a Youtube-on hallgatható meg – magyarázta Lara. A Székely Mikó Kollégium 6. osztályos diáklánya újabb dalokat szeretne, nem titkolt vágya, hogy kiadjon egy CD-t.

Lara nem lámpalázas, jól érzi magát a színpadon. A Kicsi Óriások tehetségkutató verseny után több fellépése is volt Budapesten, Kézdivásárhelyen és Sepsiszentgyörgyön, s nemrég újabb lehetőséget kapott, a budapesti Madách Színházban alakítja Cosett szerepét a Nyomorultak című musicalben.

– Ezen a héten végig próbák voltak, a hétvégén kezdődnek az előadások. Kettős szereposztás van, hét közben a magyarországi lány lép színpadra, hétvégén pedig engem láthatnak a nézők. A hivatalos Facebook-oldalamon lehet tájékozódni a programról – mondta boldogságtól sugárzó arccal.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.