Felhívás!

Bábszínház az Őrkőn

Bábszínház az Őrkőn Cseperedő

A Cimborák Bábszínház a tavalyi sikeres Bábszínház a periférián program folytatásaként idén március 21-én, a bábszínház világnapján a megyeszékhelyi Őrkőn, a multifunkcionális központban játssza A három kismalac című bábjátékát 11 órától és 12.30-tól. Az alkotók a 4 év felettieknek ajánlják az előadást.

 

Minden döntésnek van következménye. Erről szól ez a történet: a döntésekről – legyen az jó vagy rossz, akár elhamarkodott – és ezeknek a következményeiről, főleg akkor, amikor még ebben az idilli környezetben is ott ólálkodik a farkas, olvasható az ajánlóban.

A sepsiszentgyörgyi bábszínház célja, hogy a város és a megye gyermekközönségét művészi igénnyel készülő bábelőadásokkal lássa el, hogy óvodásoknak, kisiskolásoknak, illetve középiskolásoknak szóló előadásokat készítsen. Törekvéseik továbbá kiterjednek a népmesék, néphagyományok kiemelkedő jelentőségének, ezek identitásformáló tulajdonságának, kultúraépítő és -megőrző jellegének tudatosítására. Elek apó példáját követve, a Cimborák Bábszínház közössége úgy érzi, továbbra is kötelessége a népmesékkel való foglalkozás, ezek megismerése és megismertettetése a felnövekvő és felnőtt nemzedékekkel.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.