Felhívás!

Babaszínházi előadások

A Tündérek tenyerén (rendező: Benkő Éva) című babaszínházi előadását május 14-én, pénteken 17 órától, május 15-én, szombaton 11 órától és május 18-án, kedden 12 órától játssza a Cimborák Bábszínház a stúdióteremben (Szabadság tér 1. szám). Jegyfoglalás a 0755.335.400 telefonszámon lehetséges, Csüdöm Eszternél.

A társulat fontosnak tartja az érzelmi biztonság kialakulásában a közösen megélt léleképítő csodavárást és a megtartó örömet, ezért szülőkkel vagy közeli hozzátartozókkal együtt várja babaszínházába a kicsiket (9 hónapos kortól). Az előadást meghitt térben játsszák, amelyben jelen rendelkezések betartásával legtöbb 15 szülőt és kisbabát tudnak befogadni. A játék időtartama kevesebb mint fél óra.

Az előadásról

Karonülők, kisbabák és szüleik számára készül a Cimborák Bábszínház legújabb előadása, melyben dallal, szóval és játékkal ringatnak bennünket a tündérek. Trillácska, Hajnácska és Bíbola varázslatában a keletkezés csodáit élhetik át a kisgyermekek. A hangok, zörejek szemünk előtt szülnek új formát, a színek és anyagok bábokká lesznek. A népi mondókák, az énekszó, az élő hangszer ölelésében és az édesanyák ölének biztonságában a kisbabák önmaguk testrészeire csodálkozhatnak rá, majd környezetük kellékeivel ismerkedhetnek meg. A zenei és formai anyanyelv közegébe ágyazott előadást a művészeti nevelés részeként is ajánlják a szülők figyelmébe.

Játsszák: Darvas Emőke, D. Gulácsi Zsuzsanna, Sánta Yvette; dramaturg: Prezsmer Boglárka; zene: Orbán Ferenc; Szakmai konzulensek: Balázs Gyöngyi, Dávid Péter, Nagy Lázár József, Páll-Gecse Ákos, Péter Orsolya; kellékes, öltöztető: Kis-Vizoli Mónika; technikusok: Nagy Nándor Zoltán, Péter Előd, Szanday Csongor; kivitelezők: Benkő Éva, Zayzon Ádám, László Attila (Jazz), Guzsalyas Alapítvány; rendező: Benkő Éva. Ajánlott életkor: 9 hónap – 5 év, szülői vagy nagyszülői felügyelettel!

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.