Felhívás!

A fehér macskahercegnő

A fehér macskahercegnő Cseperedő

A sepsiszentgyörgyi Cimborák Bábszínház január 14-én, 15-én és 17-én A fehér macskahercegnő című bábjátékra várja a 3 év fölötti nézőket. A Nagy Lázár József rendezte előadást pénteken és hétfőn 10 és 12 órától, szombaton 11 órától tekinthetik meg.

A fehér macskahercegnő birodalma nincs messze. Csupán három macskatalpnyom délre, két macskabajusz távolság nyugatra, és már ott is vagyunk. Ó, az egy varázskert! Ott él a kis Macskahercegnő, és ha őt elrabolja a gonosz Patkány-vasorrú bába, akkor a testőrnek bizony csak egy dolga akad: hogy a gonosz nyomába eredjen és kiszabadítsa áhított Macskahercegnőjét… Ha ez nem sikerül erővel, akkor marad a furfang, az ész. A kérdés adott: vajon sikerülni fog? Vajon a gonoszt legyőzik, és Pindurkandúr elnyeri a Fehér macskahercegnő kezét? Minderre fény derül az előadáson.

Alois Mikulka cseh szerző eredeti szövegét, Tömöry Márta fordítása alapján, átdolgozta és rendezte Nagy Lázár József. Játsszák: Daróczi Klarissza, Gecse Noémi, Páll Gecse Ákos, Sánta Yvette.

A jegyek foglalását, valamint az előadással kapcsolatos további információkat a 0755.335.400-as telefonszámon, Csüdöm Eszternél lehet igényelni.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.