Felhívás!

Bérelj limuzint kedvezménnyel!

Bérelj limuzint kedvezménnyel! Életmód

Limuzint ma már bárki, bármilyen eseményre bérelhet úgy, hogy nem kell otthagynia a fél fizetését 1 óra luxus életérzésért. Sőt, a Partylimuzinnál már egy órás rendelés esetén is 1 üveg minőségi, behűtött pezsgővel kedveskednek vendégeiknek. Lássuk, hogy milyen akciók rejlenek még a tarsolyukban.

Amennyiben leánybúcsú lenne a limuzinbérlés apropója, akkor a Partylimuzin csapata mindent megtesz, hogy megalapozzák a jó hangulatot, azaz már 1 órás bérlés esetén is +1, azaz összesen 2 üveg pezsgővel üdvözlik a társaságot. Arról nem is beszélve, hogy ha a lánybúcsú végcélja a Morrison’s 2 vagy a LIGET Club, akkor oda ingyen mehetnek be az érkezők, és még egy ajándék welcome shotot is kapnak fejenként.

Esküvői limuzin

Mivel az esküvőre történő limuzinbérlés az egyik legnépszerűbb lehetőség, így ehhez kapcsolódóan többféle akcióval is várják a házasodni vágyókat.

Az egyik lehetőség, hogy 4 óra folyamatos bérlés esetén egy ajándék órával kedvesednek az ifjú párnak. Ennek köszönhetően több idő jut a gratulációk fogadására, a kreatív fotózásra és még számos egyéb programra. Itt figyelni kell, hogy más kedvezménnyel nem összevonható, ezért jól gondoljuk meg, hogy mit választunk, hiszen ne hagyjunk elveszni egy ilyen csodás lehetőséget.

A másik, amiben hatékony segítséget nyújtanak az esküvő szervezésével kapcsolatban, hogy 2 óra bérlési idő felett nem kell, hogy azon gondolkodjunk, hogy milyen virágcsokrot teszünk az autóra. Mivel ha 2 óra feletti intervallumra bérelünk limuzint, akkor ajándék autódísz virágcsokrot kapunk organza szalagokkal, ami természetesen harmonizál az esküvő színeivel.

Hétköznapi kedvezményes árak

Bármennyire is úgy tűnik, de a limuzinbérlés nem csak hétvégi program lehet. Hétköznap is ugyanolyan, ha nem jobb lehetőségek várnak, csak meg kell találni őket. A Partylimuzinnál ha hétfő-kedd-szerda-csütörtökön bérelünk limuzint, akkor már 1 órás igénybevételnél is kedvezményre számíthatunk. Sőt, ahogy növekszik az órák száma, úgy a kedvezmény mértéke is nő. Az alap, mindenkori minimum kedvezmény ilyen esetben a 10 százalék, de a pontos összeget telefonon bármikor kiszámolják nekünk.

Nincs ötletünk szülinapra? Ajándékutalványt az ünnepeltnek!

Bár meglepően hangozhat, de igenis létezik olyan, hogy ajándékutalványként ajándékozhatunk limuzinnal történő utazást. Ebben az esetben is extra ajándékokra számíthat az ajándékozott, mivel minden esetben 2 üveg ajándék pezsgővel, esküvő esetén virágcsokorral, gyerekzsúr esetén pedig lufidekorációval kedveskednek.

Mi ez, ha nem kihagyhatatlan ajánlat?

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.