Felhívás!

Szorgos eperszedőket keresnek!

Szorgos eperszedőket keresnek! Brassó

A Brassó Megyei Munkaerő-elosztó Hivatal közli, hogy 900 nő és 150 pár (nő, férfi) számára adódik munkalehetőség spanyolországi cégnél az Eures közvetítő iroda által.

Mezőgazdaságban jártas, illetve egészséges, jó munkabírású (magas hőmérsékletet jól toleráló) személyeket várnak termesztett eper, málna, szeder és áfonya szedésre. A felhívás megfogalmazói kihangsúlyozzák, hogy a toborzás országos jellegű, nemcsak Brassóra és Brassó megyére érvényes.

Az ismertető alapján a munkaadó 3 és 6, valamint 9 hónapra ajánl munkaszerződéseket, ami akár már március 1-jétől érvénybe léphet! Korhatár a jelentkezőknek: 18-50 év. Idegen nyelv ismerete nem szükséges, de előny a helyszíneken. Napi munkaidő 6 és fél óra, fél órás ebédszünettel. Munkabér bruttó összege 42 euró 90 cent egy napra, ami nettó 39 euró 33 cent napjára. Bankkártyára utalják. Túlóra: bruttó 6 euró 67 cent egy órára. A kampány végén a munkáltató teljesítmény, jártasság stb. alapján külön juttatásokat is oszthat a munkavállalóknak. A szállás ingyenes, a rezsiköltség 1 euró 73 cent egy napra. A szállítást (kiutazást) a munkáltató fizeti, de idő előtti munkaszerződés-bontás, munkaelhagyás esetén levonhatják a munkavállaló utolsó béréből. Jelentkezni lehet 2020. március 1-jéig az Eures munkaközvetítő brassói irodájánál, illetve a határidő előtt, lévén, hogy 1-je vasárnapra esik.

(bl)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.