Felhívás!

Pályázat természetbarátoknak

Pályázat természetbarátoknak Brassó

Brassó város és metropolisz-övezet fenntartható fejlesztési ügynöksége 13-18 éves gyermekeknek, ifjaknak hirdetett vetélkedőt. Téma: a vidékfejlesztés, a természetvédelem, erdővédelem, tűzesetek megelőzése, természeti csapások okozta károk kezelése újraerdősítésekkel stb.

Az említett kérdéskör iránt elkötelezettséget érző tizenévesektől legfeljebb 3 perces videófilmeket várnak, a felvétel időtartamába a cím és szokásos feliratozás (készítő, támogató neve stb.) is bele kell hogy férjen, így a tényleges témára 3 percnél valamivel kevesebb jut.

A pályázatot a Careforest – Taking care of forest for protecting local and global ecosystems and human life elnevezésű nemzetközi program keretében írták ki (kódja: 2019-1-ES01-KA201-065866), az Erasmus Plus finanszírozásával. A nemzetközi programot kezdeményező és abban részt vevő országok közös szabályzatának értelmében a kisfilmeket angol feliratozással kell elkészíteni, emellett a bemutató szöveg lehet angol, portugál, norvég, spanyol vagy román nyelvű. A benevezési határidő 2021. április 30., eredményhirdetés május 27-én.

A pályázatot nemzetközi és nemzeti szinten is díjazzák. A nemzetközi első díj 600 euró, második díj 400 euró, harmadik díj 200 euró, amit értékjegyek révén kaphatnak meg a díjazottak. A romániai díjak: 600 lej, 450 lej, 300 lej szintén értékjegyekkel, ami számítógépek, tartozékok vásárlására költhető. A részletes pályázati tudnivalókat a www.metropolbrasov.ro honlapon lehet tanulmányozni.

(bl)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.