Felhívás!

Ittasan, jogosítvány nélkül vezetett egy lopott kocsit egy férfi, üldözés nyomán tartóztatták fel

Ittasan, jogosítvány nélkül vezetett egy lopott kocsit egy férfi, üldözés nyomán tartóztatták fel Brassó

Néhány percig tartó üldözés után sikerült feltartóztatnia szerda reggel egy 26 éves sofőrt a Brassó megyei rendőröknek és csendőröknek, miután az nem állt meg a Brassó és Prahova megye területén a megállítására felállított forgalmi szűröknél.

A hatóságok azt követően próbálták meg feltartóztatni a sofőrt, hogy egy személy jelentette az 112-es sürgősségi hívószámon, hogy a fiatalember ittas állapotban vezet.

A Brassó Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a hívás 5 óra 50 perckor futott be az egységes hívószámra, a telefonáló jelentette, hogy egy, a Predeal irányából Brassó felé tartó személygépkocsit ittas állapotban levő sofőr vezet.

A rendőrök és csendőrök Brassó Predeal felőli bejáratánál kordont állítottak fel, amikor azonban a sofőr ezt meglátta, irányt változtatva ismét Predealnak vette az irányt, majd Prahova megye irányába. A rendőrség üldözni kezdte a gépkocsit, amely átment két újabb rendőrségi kordonon a Prahova megyei Buşteni-ben és Sinaián. A rendőrségnek Sinaia egyik erdei útján sikerült megállítania az autót.

A 26 éves, Szeben megyei sofőrnél 0,66 mg/l légalkohol-koncentrációt mértek a rendőrök a kilélegzett levegőben, emiatt biológiai mintavételre is elvitték.

A vizsgálat nyomán a rendőrök azt is megállapították, hogy a fiatalember nem rendelkezik gépkocsivezetői jogosítvánnyal és a kocsi is lopott volt.

A hatóságok bűnvádi eljárást indítottak.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások