Felhívás!

Egy brassói autószervízben rekedt egy róka

Egy brassói autószervízben rekedt egy róka Brassó

Csütörtökön riasztották a brassói csendőröket, hogy kimentsenek egy helyi autószerviz udvarán rekedt rókát. A csendőrökkel az Állategészségügyi és Állatvédelmi Igazgatóság szakemberei is a helyszínre érkeztek, akik elkábították és kimentették a vadállatot.

A beavatkozásra a Poienelor utcában került sor.

A rókát ezt követően az Állategészségügyi és Élelmiszerbiztonsági Igazgatóság vette át.

A csendőröket Facebookon számoltak be a nem mindennapi küldetésről: „Egy barátunk szerint, ahelyett, hogy oroszlánként aludnál, jobb, ha sétálsz, mint egy róka. Az oroszlánt mi inkább medvével helyettesítenénk, mivel a legtöbb beérkező hívás a 112-es telefonszámra medvékkel kapcsolatos. Ma azonban egy róka eltávolítására kaptunk hívást, amely addig sétált, hogy benn ragadt egy autószerviz udvarán”.

📖 Știm o vorbă de la un prieten: "Decât să dormi ca un leu, mai bine să umbli ca o vulpe". 🦁 Noi am fi înlocuit leul cu un urs, pentru că majoritatea apelurilor la #112, de regulă, ne anunță prezența urșilor. 🦊 Astăzi, însa, am fost chemați să intervenim pentru a îndepărta o #vulpe, care s-a plimbat până a rămas blocată în curtea unui service auto din Brașov.👥 Și de această dată am acționat împreună cu Echipa de Intervenție Rapidă Specializată a #DMPA, care a tranchilizat și îndepărtat animalul sălbatic.

Publicată de Jandarmeria Brașov pe Joi, 16 iulie 2020

(Digi24)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.