Felhívás!

Megemlékezés

* Életed úgy múlik el, mint egy pillanat, de emléked szívünkben örökre megmarad. Szerető szíved pihen a föld alatt. Minden érted hulló könnycsepp nyugtassa álmodat. Fájó szívvel emlékezünk a martonfalvi KIS ÁRPÁDRA, aki hat hónapja hagyott itt minket. Szerető családja (i)

* Bús temető csendes susogása, oda járunk, ez maradt csak hátra. Elhagytad a házat, amit úgy szerettél, minket, és mindent amiért küzdöttél. A Jóisten áldja meg drága jó szívedet, angyalok simogassák dolgos két kezedet. Nem hagytál itt minket, csak pihenni mentél, köszönjük, míg éltél, hogy minket szerettél. Fájó szívvel emlékezik szerető családja a kovásznai SZIGYÁRTÓ GIZELLÁRA halála első évfordulóján. Szerettei (i)

* Ha egy könnycsepp gördül végig az arcunkon, az azért van, mert szerettünk, és hiányzol nagyon. Bennünk él egy arc, a végtelen szeretet, amit tőlünk soha senki el nem vehet, téged elfeledni soha nem lehet, csak muszáj az életet élni nélküled. Nem halljuk a hangod, nem látjuk az arcod, hiába szólítunk, te már azt nem hallod. Virágot viszünk egy néma sírra, de ezzel téged nem hozhatunk vissza. Tudjuk, hogy nem jössz, de olyan jó várni, hazudni kell a szívnek, hogy ne tudjon fájni. Fájdalommal emlékezünk az oroszfalvi MÓRÉ SZABOLCSRA halála 2. évfordulóján. Pihenj békében! Szerető családod (x)

* Szívünkbe zárt szép emlékekkel, soha el nem múló szeretettel emlékezünk a kovásznai KAKAS OTTÓRA halála 15. évfordulóján. Pihenése legyen csendes, Szerettei (i)

*Csendesen elmentél, mint a lenyugvó Nap, két kezed munkáját hagytad nekünk, de szívünkben örökké élsz. Fájó szívvel emlékezünk az imecsfalvi GRÜMAN BÉLÁRA halála első évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott. Szerettei (i)

* Szívünkbe zárt emlékekkel, kegyelettel emlékezünk id. FERENCZ GÁBORRA halála 2. évfordulóján. Két fia és családja (i)

* Gyújts egy gyertyát, s légy lélekben véle. / Kérdezd meg, hogy más létsíkon él-e? / Emlékezz rá, tisztán szeretettel, / Ő már lélek, Földet megjárt ember. / Neki könnyű, már mindent megértett, / mért bántotta, miért fájt az élet. / Mindenkinek régen megbocsátott, / megértően nézi a világot.

Álmaidban vissza-visszatéved, / figyelmeztet és tanítgat téged. / Ha szavára oda is figyelnél, / lelked mélyén megnyugvásra lelnél. / Gyújts hát gyertyát, s merülj el magadba, / fényt láss, mintha felnéznél a Napba, / ha a lelked végre tisztán látod, / megértheted Te is a világot…

(Aranyosi Ervin: Gyújts egy gyertyát)

Szeretettel emlékezünk BIMBÓ MÁTYÁSRA (Matyikánkra), aki június 27-én már az Angyalokkal ünnepli földi létének 24. évét, mi pedig, az ittmaradottak június 28-án 19 órakor gyújtunk egy gyertyát és imádkozunk érte a nyujtódi katolikus templomban. Vigyázzanak lelkére az Angyalok!

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.